• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Actionlek

Alla människor mår bra av fysiskt rörelse, motion och hålligång. Det viktiga är att man hittar en aktivitet som passar en själv. Vi har samlat sådant som kan användas i fartfyllda actionlekar under en och samma kategori! Under rubriken "actionlek" hittar du såväl sportredskap som leksakspistoler, och det mesta däremellan!

Actionlek

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Motion och regelbunden rörelse förutsättningar för en frisk kropp

Människokroppen är byggd för fysisk aktivitet. Våra förfäder rörde på sig under hela det vakna dygnet, och trots de senaste århundradenas samhällsutveckling och tekniska framsteg är våra kroppar i allt väsentligt identiska med stenåldersmänniskornas. Detta innebär att vi måste röra på oss varje dag för att må bra och inte drabbas av olika sjukdomar och problem.

Barn, som hela tiden växer, har ett extra stort motionsbehov, men är å andra sidan mycket mer energiska än vuxna – något som de flesta föräldrar kan vittna om. För barn är den fysiska aktiviteten också viktig för att de skall utvecklas på rätt sätt – en ung människa måste träna bland annat balans, motorik och kondition för att må bra, och växa upp till en friskt vuxen.

Vi på Leksaker.se vill främja fysisk rörelse av olika slag, och har därför samlat alla produkter relaterade till detta under en rubrik – "actionlek". Actionlek innefattar helt enkelt all händelserik – actionfylld – lek, oavsett om det handlar om idrotter, kamp med harmlösa låtsasvapen eller utomhuslekar. Fokus ligger dock på sportsidan, och de flesta av produkterna i kategorin actionlek har idrottskoppling.

Detta då idrott är ett lysande sätt att röra sig, samtidigt som man har kul. Lagsporter är även socialt utvecklande, då man lär sig att samarbeta med andra, men också att bli en bra vinnare. Inte sällan boostas också självförtroendet hos utövarna.

Det är dock viktigt att man själv hittar sin föredragna motionsform, som passar just en själv och ens egna förutsättningar. Annars är det svårt att hålla lusten uppe och intresset vid liv över längre tid. Så bara för att storasyskonen eller kompisgänget alla gillar fotboll är inte detta nödvändigtvis något man själv vill, eller bör hålla på med. Då är det bättre att välja något annat, och som tur är finns något för alla i vår produktkategori actionlek!