• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sport & Fritid

Att aktivera ungarna är viktigt för både hälsan och utvecklingen. Det finns många sätt att intressera barnen för sport & fritid utan att det känns tråkigt eller jobbigt. Med vårt stora utbud av sport & fritid hittar du mängder av roliga produkter som aktiverar barnen, exempelvis grävskopor, sparkcyklar och bilar.

Sport & Fritid

29 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

29 Produkter

Till toppen av sidan

29 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

29 Produkter

Till toppen av sidan
 

Sport & fritid börjar någonstans

Intresset för sport & fritid brukar ofta börja tidigt för barnen. Genom att leka mycket utomhus med ungarna och låta barnen gå i en sport eller en rolig aktivitet kan intresset för sport & fritid verkligen växa. Med hjälp av roliga leksaker kan du göra barnen intresserade för både fordon, lekar och sportsliga aktiviteter. I vårt sortiment av sport & fritid hittar du både leksaker som pistoler, pilbågar och grävmaskiner men även riktiga sparkcyklar och vagnar. Sparkcyklar är perfekt för även de lite mindre barnen och kan vara ett bra steg att ta innan det är dags för den riktiga cykeln. Tänk på att hjälm är viktigt även när barnen åker sparkcykel och du hittar bra hjälmar under sport & fritid.

Med våra roliga bilar och vagnar kan barnen låtsas som att de kör omkring med en riktig bil. Detta är ett bra sätt att intressera barnen för fordon på. Dessutom kan det vara roligt att dra omkring på sitt gosedjur och leksaker i en helt egen kärra. Eftersom barn gärna leker utomhus är våra produkter tillverkade av hög kvalitet. Med andra ord tål våra leksaker att lekas med både inomhus och utomhus. I vårt sortiment för sport & fritid hittar du många leksaksvapen, exempelvis Nerf. Dessa är utmärkta för barnens utveckling eftersom det lär barn att både vinna och förlora. Dessutom kan barnen tävla mot varandra och springa omkring i trädgården och skjuta skumplastpilar på varandra. Med hjälp av en måltavla eller olika mål kan barnen prova att skjuta prick.