• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Trollerilådor

Abrakadabra, simsalabim! Låt barnen bli riktiga magiker med roliga trollerilådor. Barnen kan lära sig mängder av trolleritricks med hjälp av de magiska lådornas innehåll. Om du har tur kanske det blir en spännande och minst sagt magisk föreställning i vardagsrummet.

Trollerilådor

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Magiska knutar och höga hattar

I vårt sortiment av trollerilådor kan du hitta en fin låda till ditt barn. Barn har en makalös fantasi som kan förvandla en tråkig vardag till något helt annat. Om du ger trollerilådor till ett barn kommer en helt ny värld att öppnas. Trollspöet kommer att fungera och ditt barn kommer att kunna lära sig magiska trick. Kanske får barnet dessutom upp ögonen för trolleri och vill lära sig mer. En stor fördel med just trollerilådor är att det är kul samtidigt som att barnen utvecklas. Svåra trick och konster stimulerar hjärnan och bidrar både till fingerfärdighet och kreativitet. Det finns många olika alternativ av trollerilådor, vissa fungerar bättre för de mindre barnen och andra för de lite äldre. Många av de trollerilådor du kan köpa är framtagna med hjälp av riktiga trollkarlar, exempelvis Joe Labero och Tobbe Trollkarl.

Endast en riktig magiker klarar av att lösa upp omöjliga knutar och trolla fram slipsar ur ärmen. Låt ditt barn få uppleva den magiska världen med fina trollerilådor. Med en trollerilåda kan barnet leka för sig själv eller tillsammans med andra. Med en vacker mantel, vita handskar och en hög hatt är barnet redo för en riktig pangföreställning. Det finns nog ingen person som inte uppskattar ett fräckt trolleriframträdande. Med roliga trolleritrick som barnet kan lära sig med trollerilådor, kommer han eller hon att imponera på alla vänner och familjemedlemmar. De största trollkarlarna idag började också som barn med sina första trollerilådor. Så småningom blev de skickligare och lärde sig fler trick.