• Fri frakt över 1000 kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Sällskapsspel

Med roliga sällskapsspel kan hela familjen samlas och ha roligt tillsammans. Här hittar du både frågespel och brädspel som passar utmärkt att spela ihop med barnen. Sällskapsspel är ett utmärkt sätt att kombinera lekande och lärande och spendera mer tid ihop.

Sällskapsspel

39 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 30 av totalt 39 produkter

Till toppen av sidan
 • Familjespel, Vildkatten Classic 300

  Vildkatten, är det roliga och populära observationsspelet för hela familjen med +300 bilder. Vänd bildkortet och se vem som hittar motivet på spelbrädet snabbast! Det kräver både överblick och koncentration. Spelet kan spelas på 3 olika sätt.

  Speltid: 20 min.

  Antal deltagare: 1-6.

  Från 5 år.

  Learn More
  Pris: 259 kr

 • Flushin' Frenzy

  Flushin' Frenzy är ett roligt sällskapsspel för hela familjen där du får se upp för flygande bajskorvar! Rulla tärningen med spolknappen, tryck ner vaskrensaren och var först med att fånga den flygande bajskorven! Innehåller: toaletttank, toalettsits, avloppsrensare, bajs, tärning och 10 brickor.

  Antal spelare: 2-4

  Rek ålder: 5+

  Rekommenderas ej till barn under 3 år.

  Learn More
  Pris: 299 kr

 • Guess Who SE/FI

  Det här Vem där?-spelet har det klassiska spelbrädet, utformat efter originalet, men i ny version! Learn More
  Pris: 249 kr

 • Jabadabado, Fia brädspel

  Fia, eller Fia med Knuff som det klassiska sällskapsspelet också kallas för är ett brädspel för 2-4 spelare. Varje deltagare har fyra spelpjäser och målet är att med tärningskast förflytta alla sina pjäser från sitt bo och runt spelplanen och in i mitten i mål. Med Fia med knuff finns risken att en spelpjäs blir "knuffad" hem till sitt bo igen. Det sker om en spelare råkar hamna på samma spelruta som en annan motspelare. Levereras komplett med spelplan, spelpjäser och tärning. Learn More
  Pris: 249 kr

 • Jabadabado, Kinaschack

  Kinaschack är ett klassiskt och underhållande brädspel som kan spelas av både barn och vuxna. Detta pastellfärgade kinaschack innehåller 1 spelplan med 60 kulor i 6 olika färger samt en snygg och praktisk tygpåse att förvara kulorna i. Learn More
  Pris: 289 kr

 • Jenga Classic

  Skjut, dra och stapla Jenga-klossar och bygg det högsta tornet. Learn More
  Pris: 229 kr

 • Lotto, Frozen 2

  Lotto, Frozen 2 Learn More
  Pris: 69 kr

 • Lotto, Unicorn ( Enhörning )

  Lotto, Unicorn ( Enhörning ) Learn More
  Pris: 59 kr

 • Monopol Junior Elektronisk Bank

  Spelet Monopol Junior Elektronisk bank är en modern bankupplevelse för barn där Monopoly-pengarna har ersatts av en elektronisk bankenhet och Monopoly-bankkort. Spelarna använder sina kort för att köpa egendom, betala hyra och inkassera pengar när de passerar Gå. Learn More
  Pris: 299 kr

 • Monopoly Cheaters Edition (SE)

  Följ reglerna, tänj på dem eller bryt dem helt för att vinna i den här fuskarversionen av Monopol.

  De ovanliga förslagen på spelplanen, korten och i reglerna uppmuntrar spelarna att ta fram sin inre fuskare när de ska köpa, sälja och intrigera. Låtsas slå tärningen, sno lite pengar från banken och strunta i att betala hyra. Fuska och bli belönad, men om du avslöjas får du betala dyrt!

  I den här versionen finns inga hus, bara hotell, och en handboja som ”låser fast” spelare vid spelplanen.

  Learn More
  Pris: 309 kr

39 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 30 av totalt 39 produkter

Till toppen av sidan
 

Populära sällskapsspel

Det finns väldigt många olika sällskapsspel på marknaden och rätt sällskapsspel roar makalöst. Bland tidlösa klassiker finns sällskapsspel som:

Fia med knuff
Trivial Pursuit
Geni
Den försvunna diamanten
Monopol
Cluedo
Alfapet

De flesta spel kräver en relativt jämn deltagargrupp, men det finns också familjespel som fungerar för ett bredare deltagarspektrum.

Kortspel

Kortspel är ett lättillgängligt spel att roa sig med – och det är ju egentligen inte ett spel utan en spelmetod med oändliga möjligheter. Stor som liten kan underhållas kopiöst av diverse kortspel som kan vara allt från helt turbaserade till ganska skicklighetskrävande.

Klassiska kortspel är:

Bridge
Poker
Black Jack
Uno
Svarte Petter

Sällskapsspel för hela familjen

Vill man ha en aktivitet som underhåller hela familjen och samtidigt är stimulerande och utbildande så är sällskapsspel för familjen den ultimata aktiviteten. Det finns till exempel frågespel där frågorna är anpassade efter ålder så att uppdelningen blir rättvis. Minnesspel som Memory och Mastermind är barn ofta väldigt duktiga på vilket är perfekt om man är ensam vuxen med ett barn.

På sällskapsspelens lådor finns det alltid en åldersindikation som anger vilka åldrar spelet i fråga generellt sett lämpar sig för.

När kan barn spela sällskapsspel själva?

Sällskapsspel barn emellan är fantastiskt för deras utveckling då de får lära sig allt från uppriktighet till tålamod och en hel mängd olika saker som det unika spelet bidrar till.

Att barnen kan läsa är en fördel eftersom man i många spel måste kunna läsa saker för varandra, dessutom är det såklart skönt om de själva kan läsa instruktionerna om det uppstår osäkerhet.

Vanligtvis kan barn klara att spela vissa sällskapsspel själva från cirka 8 års ålder, ja till och med ännu yngre om det rör sig om enkla spel som t. ex. Memory eller Fia med knuff.