• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Resespel

"Är vi framme snart? Hur långt är det kvar?" Efter ett tjugotal gånger börjar de flesta föräldrarna tröttna på dessa frågor. Men för barnen kan en bilresa eller flygresa kännas längre och tråkigare än för oss vuxna. Med ett skojigt resespel kommer resan gå snabbare och vara betydligt roligare.

Resespel

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Lekar som gör resan roligare

Att resa med barnen har aldrig varit enklare. Idag kan du välja bland mängder av roliga resespel för både mindre och större barn. Vissa resespel är till och med till för hela familjen så att ingen ska ha tråkigt. Beroende på barnens ålder och intressen finns både kunskapsspel, frågespel, magnetiska spel och mycket mer. Vissa frågespel handlar om just resor vilket kan vara roligt när ni är på väg någonstans. I vårt sortiment av resespel hittar du både klassiska spel och nyare varianter. Det bästa av allt är att våra spel för resan tar liten plats och utan problem kan tas med på flyget eller i bilen. Spelet är dessutom bra som tidsfördriv ifall det skulle vara dåligt väder på er destination.

Om du har två eller fler barn finns det många roliga spel som går att spela med flera deltagare. Om du har ett barn finns det också ett stort utbud av resespel som går utmärkt att spela själv. Kanske kan barnet eller barnen få en belöning när spelet är avklarat, exempelvis godis eller en frukt. Med ett spännande, lagom klurigt och roligt spel kommer resan definitivt att kännas kortare för barnet. Vissa av våra resespel är enklare i den benämningen att de inte innehåller frågor och liknande. Dessa spel är mer som en lek. Andra spel har kluriga frågor och kan med fördel spelas gång på gång. I sortimentet av resespel hittar du spel som är utformade för just resor och många av spelen har inte någon spelplan vilket gör att barnen utan problem kan spela i både tåget, bilen och på flyget.