• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Memoryspel

"Ja! Jag hittade rätt bild!". Memory är ett klassiskt spel som både kan spelas av flera deltagare eller av en person. Spelet är väldigt roligt att spela med barnen eftersom barn har ett väldigt bra minne. Memory går snabbt att lära sig och är perfekt för de regniga dagarna.

Memoryspel

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 

Olika svårighetsgrader

Oavsett om du har väldigt små barn eller lite äldre barn går det utmärkt att spela Memory. I vårt sortiment kan du hitta Memory i olika varianter, både med färre symboler och med fler. Ju fler symboler, desto svårare blir det att komma ihåg och ju färre symboler, desto enklare blir det att memorera vart allt låg. Ett tips är att köpa ett memory med fler symboler, då kan du själv använda så många symboler som fungerar för ditt barn och sedan addera allteftersom barnet växer. En stor fördel med spel som Memory är att barnet får möjlighet att träna sitt minne och på så sätt även utvecklas. "Hjärnspel" skulle man kunna kalla denna sorts spel eftersom de är så effektiva.

Att spela Memory mot sina barn är faktiskt inte så enkelt som man kanske kan tro. Barn har ett utmärkt bildminne, ofta bättre än de vuxnas. Med andra ord blir spelet aldrig tråkigt eftersom man aldrig vet vem som kommer vinna nästa gång. Förutom att barnen tränar sitt minne och sitt bildspråk är Memory också bra för att öva på ord. När barnet får upp en symbol kan ni säga högt vad det är för något, exempelvis "katt" eller "strumpor". I vårt sortiment hittar du Memory av hög kvalitet som håller sig fina länge, dessutom kan du här välja spel utifrån barnets ålder. Kanske har ditt barn en favoritfigur? Välj ett roligt Memory med symboler av något som ditt barn tycker om så blir spelet garanterat roligare.