• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Kortspel

Tänk att en liten ask med spelkort innehåller hundratals roliga kortspel. De 52 korten har utan tvekan förgyllt en och annan regnig dag. Spela bluffstopp, Finns i sjön eller något helt annat tillsammans med familjen. Kortspel går att spela även med små barn.

Kortspel

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Lätt eller svårt

Historien bakom kortspel är gammal och man tror faktiskt att människor roat sig med detta spel redan sedan 1300-talet. Än idag är kortspel väldigt vanligt och spelas av alla åldrar. En av de största fördelarna med kortspel är att en enda kortlek innehåller väldigt många spel, det gäller bara att lära sig reglerna till några olika kortspel. Om du adderar ytterligare en kortlek öppnar kortspelsvärlden upp sig ännu mer. För dig med små barn fungerar kortspel som Svälta räv, Hej knekt och Finns i sjön bra. Eftersom det finns så många olika kortspel kan man säga att det finns ett spel för varje ålder. Du kan enkelt hitta ett lätt, ett medelsvårt eller ett mer komplicerat kortspel.

Barn älskar att leka och många gillar att vara utomhus när vädret tillåter. Tyvärr kan vi inte göra något åt vädrets makter och det är dessvärre inte solsken varje dag. När regnet bara tycks ösa ner finns det mängder av roliga aktiviteter att roa sig med inomhus, exempelvis kortspel. Oavsett om barnet är själv eller om hela familjen är hemma finns det roliga kortspel att roa sig med. Vissa kortspel kan kombineras med tärningar och andra saker. Kortspel kan faktiskt vara bra för barnens utvecklingsförmåga eftersom korten innehåller både siffror och symboler. I vissa spel behöver deltagarna dessutom räkna ihop poäng och liknande. Ett enkelt och roligt sätt att introducera siffror på helt enkelt. Om ni ska resa bort på semestern är en kortlek det ultimata spelet att ta med eftersom det inte tar någon större plats i väskan.