• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Frågespel

Roliga spel som verkligen kan sätta knut på föräldrarna och som är kul för både barn och vuxna. I vårt sortiment av frågespel hittar du spel som passar bra till hela familjen. Frågorna är anpassade efter vuxna och barn så att alla har lika stor chans.

Frågespel

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Gemenskap och tävling

De flesta barnen tycker om att få umgås tillsammans med sina syskon och föräldrar. Det finns många sätt att umgås med sina barn på och frågespel är ett sätt. Frågespel är bra av flera anledningar som att barnen lär sig något, de får ett växande självförtroende och de lär sig att vara tålmodiga. Beroende på hur många ni är i familjen finns både frågespel för flera deltagare och spel som bäst spelas av två personer. Barn är väldigt kreativa och duktiga på att komma ihåg saker. Minnesspel kan vara väldigt roligt att spela mot barnen eftersom de garanterat kommer att minnas en hel del. I vårt sortiment av frågespel hittar du härliga klassiker som aldrig går ur tiden som t.ex. ”Den försvunna diamanten”. Spelet blir som ett helt äventyr som familjen måste ta sig igenom tillsammans.

I våra frågespel som Trivial Pursuit är frågorna anpassade efter barn så att även de små har en chans att vinna. Även fast en del frågor förmodligen är lätta för dig som vuxen är det inte ovanligt att det står helt still. Det bästa med frågespel är att barnen blir allmänbildade. Så småningom kan de dessutom spela spelen tillsammans med sina kompisar. Frågespel och andra spel är perfekt att ha hemma, särskilt om vädret inte blir som man tänkt sig. När regnet öser ner är det inte alltid så roligt att gå ut och leka. Värm varsin kopp varm choklad och spela ett spännande frågespel med hela familjen istället.