• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Familjepussel

Vad är väl mysigare än att samlas, hela familjen, för att lägga ett stort familjepussel? När regnet vräker ner och allt man vill är att kura ihop sig i en filt är ett familjepussel utmärkt. Både vuxna och barn kan tillsammans lägga pusslet bit för bit.

Familjepussel

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Kreativt och utvecklande

"Titta mamma och pappa! Jag hittade prinsessans näsa!". Så kan det låta när man pusslar med barnen, ett nöje som är både roligt och utvecklande för de små. Familjepussel är väldigt roligt och smart av flera anledningar. Först och främst är det såklart roligt att tillsammans med barnen lägga ett pussel ihop. Dessutom är familjepussel stimulerande för barnens hjärnor. De får chansen att känna sig stolta och nöjda när de hittar rätt pusselbit. Som förälder kan du dessutom hjälpa barnet att hitta pusselbitar så att det inte blir för svårt. Ett familjepussel är som en given lek när vädret inte är på er sida. Man kan ha mysigt och roligt inomhus med ett stort pussel och det är en rolig aktivitet att roa sig med flera dagar i rad. Om ni ska resa bort är ett familjepussel enkelt att ta med sig eftersom förpackningen är platt och väger lite.

Det roligaste med ett familjepussel är att motivet långsamt för växa fram. Efter varje bit som läggs kommer bilden att bli allt tydligare. För barnen är pussel en bra sysselsättning både när det kommer till självförtroendet men även stimulans av hjärnan. Det kan vara klurigt att pussla och hitta rätt bitar men med tiden kommer barnen att lära sig mer och mer. För dig som är förälder är ett familjepussel väldigt skönt eftersom du får en stillsam stund med barnet. För att ha ordning på alla pusselbitarna kan det vara bra att köpa en pusselmatta till det stora pusslet.