• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Brädspel

Brädspel har varit populärt sedan urminnes tider och vissa spel tycks aldrig gå ur tiden. Att spela brädspel tillsammans med barnen är riktigt roligt, både för vuxna och för barn. Passa på att samla ihop familjen under en långtråkig dag och förvandla tristessen till flera timmars roligt spelande.

Brädspel

15 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

15 Produkter

Till toppen av sidan

15 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

15 Produkter

Till toppen av sidan
 

Spel på bräda?

Brädspel är en kategori av spel som helt enkelt spelas på en spelplan eller ett sorts bräde. Våra spel är perfekta sällskapsspel som fungerar för hela familjen. Några stora klassiker som förmodligen alltid kommer vara populära är Monopol, Schack och Kalaha. Just Kalaha är ett trevligt spel som barnen kan spela tillsammans med en kompis eller med en förälder. Spelet går i korta drag ut på att man ska lägga kulor i små gropar. Tanken är att man ska förflytta sina kulor till den stora gropen på spelplanens ena sida. Kalaha, precis som många andra spel, är enkelt att lära sig spela. Trots att brädspel oftast har enkla regler är de definitivt inte tråkiga. Tvärtom är brädspel nästan meditativa och kan vara utvecklande för barnen på många sätt.

Ibland kan det vara svårt att hitta en aktivitet som ska roa hela familjen, men just brädspel är faktiskt ett väldigt trevligt nöje som kan engagera alla. Stor som liten kan spela tillsammans med våra spel och att vinna är egentligen inte det viktigaste. Att kunna sitta tillsammans, hela familjen, spela brädspel och bara umgås är riktigt mysigt. Det är alltid bra att ha ett gäng spel hemma, redo tillhands om himmelen skulle bestämma sig för att öppna sig. Även på semesterresan är ett spel smart att ha med eftersom det är en rolig men samtidigt lugn aktivitet som passar vid många tillfällen. Du kan vara säker på att höra frasen "kan vi köra en runda till?". Överraska barnen redan idag med ett nytt och roligt brädspel!