• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Barnspel

Att spela spel är jättebra för barn av flera olika anledningar. Till att börja med är det en rolig aktivitet som barnen kan roa sig med tillsammans med vänner eller med familjen. Dessutom finns det många barnspel som är lärorika och som kan hjälpa barnens utveckling på ett roligt och effektivt sätt.

Barnspel

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan
 

Roliga barnspel för alla åldrar

I vårt sortiment av barnspel hittar du allt från kluriga frågespel och barnsligt roliga brädspel till taktiska familjespel och mycket mer. Beroende på barnens ålder har vi både enklare och mer svåra spel att välja bland. Att spela barnspel är roligt eftersom det är en bra aktivitet att roa sig med hela familjen. Även om de flesta barnen älskar att leka utomhus är det ibland skönt att bara få mysa inomhus, särskilt om regnet öser ner. Ett spel som varit populärt i alla tider är Monopol, spelet där hela familjen kan köpa hotell, vägar och tågstationer. I vårt sortiment finns både det vanliga Monopolspelet men även en juniorversion så att de minsta barnen också kan vara med. Du kan även hitta klassiker som Mouse Trap och många andra roliga brädspel hos oss.

Att spela barnspel är utvecklande för barn av flera anledningar. När barnet vinner i spel får han eller hon en boost av självförtroende. Barnen får även lära sig att vara tålmodiga, att vänta på sin tur och blir mer allmänbildade. Som vuxen behöver man inte alltid låtsas förlora för att barnen ska vinna, det är bra med variation. Vissa av våra spel är dessutom till för att spelas ihop med barnen och de vuxna får då andra, svårare frågor vilket gör spelet mer rättvist. Våra barnspel går utmärkt att ta med på semestern eller i bilen då de inte tar särskilt stor plats eller väger mycket. Att kunna ta fram ett roligt barnspel när det inte finns något annat att hitta på är perfekt. Hitta en ny favorit till barnen redan idag!