• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Barnpussel

Barnpussel är en perfekt leksak för barn eftersom det är både utvecklande, roligt och spännande på en och samma gång. Barnpussel finns att köpa i olika mängd bitar så du kan enkelt hitta pussel som passar just ditt barn. Välj favoritmotiv som långsamt får komma till liv, bit för bit.

Barnpussel

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan

12 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

12 Produkter

Till toppen av sidan
 

En pusselbit i taget

När regnet vräker ner utanför fönstret känns det inte så lockande att gå ut, just dessa dagar är barnpussel riktigt bra. Tillsammans kan hela familjen sitta och pussla, något som är både mysigt och roligt. Barnpussel är bra för barns utveckling eftersom det utmanar hjärnan på ett stimulerande sätt. För att det ska bli extra roligt kan ni välja ett pussel med ett motiv som barnet gillar, exempelvis en favoritfigur, rymden eller något annat. Kom ihåg att de minsta barnen inte bör pussla med vanligt pussel eftersom det finns en risk att barnen sväljer pusselbitar. Det finns dock större pussel som kan passa bra även för de minsta barnen.

I vårt sortiment av barnpussel kan du både välja bland olika mängd pusselbitar, men även bland pussel med olika utseende. För mindre barn är det enklare och roligare att pussla med klossar och tjockare pusselbitar. För lite äldre barn brukar det gå bra med vanliga pusselbitar. Många tycker att det är enklast att börja pussla från kanterna eller hörnen och sedan successivt ta sig inåt. När barnen pusslar får de känna på känslan av att verkligen lyckas med något som kan verka svårt. Detta bidrar både till ett bättre självförtroende och till kreativitet. Ett tips kan vara att rama in det första pusslet som barnet löste helt själv. Detta blir ett fint minne för barnet samtidigt som det pryder väggen fint.