• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Pyssel Set

Barn utvecklas hela tiden och olika åldrar kännetecknas av olika utvecklingsstadier. När barnen leker olika lekar och pysslar utvecklas deras finmotorik, deras kreativitet och mycket annat. Många barn hittar dessutom aktiviteter som sedan blir ett stort intresse även senare i livet. Hitta inspirerande pyssel set som bjuder in till många timmars lek.

Pyssel Set

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Kreativa pyssel set för barnen

Att pyssla är något av det bästa som finns! Barn i alla åldrar kan uppskatta lugna stunder vid köksbordet där de kan rita, klistra, klippa och skapa. Förutom att barn kan utveckla sin egen kreativitet och sitt skapande när de pysslar, får de även ett bättre självförtroende. För det bästa som finns är ju när de får visa mamma och pappa vilken fin bild som de har ritat. I vårt sortiment av pyssel set kan du hitta både målarböcker, pärlset och broderipaket. Att pyssla med pyssel set tillsammans med barnen är ett utmärkt sätt att umgås på. Tillsammans kan ni skapa något ihop, exempelvis en stor tavla, en minnesbok eller något annat. Barn har en fantastisk förmåga att själva hitta på saker att skapa. Lämnar du barnen ett tag med en egen pysselbok, några färgpennor och lite klister är möjligheterna oändliga.

Att ge barnen ett pyssel set av olika slag kan göra att barnen får upp ett riktigt stort intresse för bild och form. Kanske hittar barnen en dold talang! Precis som att det idag är populärt bland vuxna att måla Mandala och att färglägga, är det även meditativt för barn. Det är skönt att leka på ett lugnt sätt ibland och med ett eget pyssel set blir lekstunden aldrig tråkig. Ska ni på semester med barnen? Med ett eget pyssel set kan barnen få en roliga bilresa eftersom de kan fokusera på sin pysselbok eller pärlplatta. Även på flygresan, tåget eller på en gråtrist söndag är pyssel set av olika slag perfekt. Bli inspirerad av vårt stora sortiment av leksaker och pyssel set redan idag!