• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Pärlor & pärlplattor

Halsband, figurer, bilder och kompisarmband – med pärlor kan barnen skapa nästan vad som helst. Att pärla är det många som gjort som barn och det är en aktivitet som aldrig tycks gå ur tiden. Här hittar du fina pärlor för barn i mängder av snygga färger.

Pärlor & pärlplattor

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan

4 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

4 Produkter

Till toppen av sidan
 

Att pärla med färgglada pärlor tycker nästan alla barn är roligt eftersom det går att skapa så många olika saker. Att använda pärlor i pärlplattor är en riktig klassiker och här finns både färdiga mallar att fylla pärlor med, men även tomma plattor där barnen själva kan pärla ett motiv. Eftersom pärlplattorna måste smältas en stund i ugnen för att bli färdiga gäller det att en vuxen är med under detta moment. Du kan på ett enkelt sätt även förvandla höga pärlor till platta genom att lägga ut dem på en plåt med bakplåtspapper och ha i ugnen en kort stund. Att pärla är meditativt för både vuxna och barn eftersom aktiviteten kräver fokus och koncentration. Även om barnen är koncentrerade när de pärlar är det fortfarande väldigt roligt.

I vårt sortiment av pärlor kan du hitta många fina färger och set. Pärlorna kan både användas till pärlplattor, att göra halsband och armband med, till att pärla bilder och mycket annat. Det är bara barnens fantasi som sätter gränsen för vad man kan åstadkomma med pärlor. En stor fördel med våra pärlor är att hålen är ganska stora. Detta gör det enkelt för barnen att trä pärlor på tråd eller sätta fast på pärlplattor. När man ska trä pärlor på tråd kan det ibland vara enklast att fästa en trubbig men smal nål i trådens ena ände. På så sätt är det lättare att föra in snöret i pärlorna. Att pärla är en bra aktivitet för långtråkiga dagar då regnet bara vräker ner utanför fönstret.