• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Leklera

Att få känna, klämma och skapa i leklera är det många barn som uppskattar. Leklera är ett utmärkt sätt att låta barnen själva få utveckla sin kreativitet. Eftersom lera är ett mjukt och följsamt material kan barnen utan problem göra gubbar, maskar och roliga figurer.

Leklera

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

Roliga former av leklera

Med leklera kan barnen göra nästan vad som helst. Här är det verkligen fantasin som sätter gränserna. I vårt sortiment av leklera hittar du flera olika färger och skojiga tillbehör. Med hjälp av Play Doh kan barnen på ett enkelt sätt pressa ut läskiga maskar av lera eller skapa spännande former i leran. Man kan givetvis även använda sig av andra formar, exempelvis pepparkaksformar och liknande. Genom att använda olika färger av sin leklera kan barnen forma gubbar, djur och andra saker. Om man vill spara sin kreation går det att torka leklera, då stelnar den och går inte att använda igen. Detta kan vara roligt att göra med vissa figurer som barnen är extra stolta över och nöjda med. Om barnen vill torka figurer kan de dessutom använda andra saker som pärlor och stenar som dekoration.

Förutom att leklera är jättepopulärt bland barn på grund av den spännande och mjuka konsistensen, är leklera även bra av andra anledningar. När barn leker med lera övar de nämligen sin motorik och sin känsla för konst. Kanske väcks ett helt nytt intresse hos ditt barn när han eller hon får prova på att leka med leklera första gången. Leklera ska vanligtvis inte fastna på saker men för att slippa jobbiga fläckar kan det vara bra att barnen har på sig förkläden eller slittåliga kläder när de leker med leran. Leklera är en stor favorit hos barnen men även många vuxna tycker om att greja med lera. Att bygga saker tillsammans med barnen i lera är roligt och givande.