• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Nästan på riktigt

Nästan på riktigt är vårt utbud av leksaker som påminner om det riktiga livet. Här hittar du fina leksaker som ser ut som riktiga köksredskap som ugn och tårtor. Här finns även roliga verktyg som skruvmejslar, sågar och hammare. Låt barnen utforska vuxenlivet på skoj!

Nästan på riktigt

20 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

20 Produkter

Till toppen av sidan

20 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

20 Produkter

Till toppen av sidan
 

Barnen ser upp till dig

Att barn gärna vill vara med mamma och pappa oavsett vad de jobbar med, är otroligt vanligt. De små vill ju vara precis som du! Låt barnen utforska vuxenlivet på ett lekfullt sätt genom att köpa roliga leksaker som påminner om vardagliga saker. Att leka nästan på riktigt är utvecklande för barnen och kan faktiskt till och med skapa stora intressen. Om du exempelvis överraskar barnen med ett minikök kan det mycket väl vara så att barnen kommer utveckla ett matlagningsintresse. I vårt sortiment av nästan på riktigt kan du köpa urgulliga tårtor och bakverk i trä. Låt barnen öppna sitt eget café och bjuda nallar och dockor på smaskiga godsaker. Kanske kan barnen vara med dig när du lagar mat i köket. Med sitt eget minikök kommer garanterat barnet att skapa innovativa maträtter.

För de händiga små snickarna finns mängder av fina leksaker i vårt nästan på riktigt sortiment. Det stora företaget Black & Decker tillverkar verktyg för vuxna snickare men även för barnen. Här kan barnen få sitt alldeles egna snickarbälte med tång, såg, hammare och mejsel. Med en egen verktygslåda kan barnen "hjälpa till" när du bygger på huset eller fixar något trasigt i hemmet. Även med verktyg kan barnen utveckla riktiga intressen som hänger med när barnen växer upp. Att köpa fina leksaker ur vårt nästan på riktigt sortiment kan vara otroligt smart. Alla föräldrar hinner inte alltid leka med barnen men med verklighetstrogna verktyg kan barnen vara med dig när du jobbar eller lagar mat. Du sparar tid samtidigt som du gör något kul med barnen.