• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Lekset

Figurer och dockor i all ära, men med ett riktigt lekset blir leken mycket roligare. Många barn älskar att pyssla och bygga ihop olika världar för sina gosedjur och leksaker, men ibland är det roligt att få ett färdigt set att leka med.

Lekset

56 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 56 produkter

Till toppen av sidan

56 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 56 produkter

Till toppen av sidan
 

Perfekta lekset

Låt barnen ta med sina figurer ombord på Pippi Långstrumps skepp eller Sofia den förstas slott. Ett äkta äventyr väntar där och det är endast barnens fantasi som sätter gränser för hur spännande leken kan bli. Med välgjorda och roliga lekset är det mycket enklare för barnen att leva sig in i leken. Det behövs inte mycket för att fantasin ska komma igång och med fina lekset blir det både enklare och roligare att leka. I sortimentet hittar du barnens favoriter som roliga möbler som passar i Pippi Långstrumps hus, ett stort och vackert stall där barnen kan rida och umgås med vännerna och fina båtar från Jake och Piraterna.

Eftersom våra leksaker och lekset håller hög kvalitet kan många av dessa med fördel användas utomhus. För hur äkta blir det inte om man ställer ut ett stall mitt i gräset? Då kan ju hästarna beta på riktigt gräs. Med våra lekset kan barnen och deras kompisar leka med figurer. Lek bjuder in till både äventyr, spänning och skratt. Förutom ett välgjort lekset kan barnen själva skapa saker som hör in i världen, exempelvis rita egna skattkartor, bygga torn av toarullar eller rita vägar på ett papper. Lekset underlättar leken och ger även barnens leksaker och dockor den perfekta världen att vistas i. Vissa av barnens favoritfigurer som exempelvis Doc McStuffins har sina nödvändiga verktyg i sortimentet. Doc behöver ju såklart sin doktorsväska för att kunna ta hand om barnens gosedjur och Sofia och hennes prinsessvänner behöver ju sitt slott för att kunna bo någonstans. Hitta nya lekset redan idag!