• Fri frakt över 1000 kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dockor, Dockskåp & Gosedjur

Dockor, dockskåp och tillbehör till dessa är något som funnits väldigt länge, och som många generationer av barn lekt med. Vi vill hålla denna härliga tradition, med roliga dockor och dockhus, vid liv, och hos oss finns en mängd vackra och prisvärda alternativ att välja mellan.

Dockor, Dockskåp & Gosedjur

117 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 117 produkter

Till toppen av sidan
 • Disney Frozen 2, Doll And Extra Fashion Anna

  I Disneys Frozen 2 testas Annas oöverträffad optimism och uthållighet på en resa långt hemifrån. Learn More
  Pris: 349 kr

 • Disney Frozen 2, Doll And Extra Fashion Elsa

  I Disneys Frozen 2 är Elsa graciös, mognare och mer kraftfull än hon förstår. Learn More

  Pris: 299 kr

  Ord. pris 349 kr -14%

 • Disney Frozen 2, Non Feature Castle

  Nu kan barnen leka Frost var som helst med det ihopfällbara "Fold and Go" Arendal-slottet! Learn More
  Pris: 699 kr

 • Disney Princess Shimmer Fashion Doll Rapunzel

  Rapunzel har blivit räddad från sitt rum högst upp i tornet. Ikväll är hon redo för en stor gala och träffa alla sina vänner igen och vara med sin drömprins. Learn More
  Pris: 239 kr

 • Anna baddocka med anka, 36 cm

  Anna baddocka med anka, 36 cm Learn More
  Pris: 285 kr

 • Pris: 595 kr

  Ord. pris 699 kr -15%

 • Baby Born, Dockvagn Deluxe Pram

  Baby Born Deluxe Pram är en fin barnvagn med ett skyddsnät som skyddar mot väder och vind och som kan vikas tillbaka när vädret blir fint igen. Handtaget är justerbart så att det kan anpassas just till din höjd och i underdelen finns det gott om plats för den matchande skötväskan som följer med och mycket annat som kan behövas när du och Baby Born ska gå på utflykt!

  Dockan ingår inte. Learn More

  Pris: 998 kr

  Ord. pris 1 099 kr -9%

 • Baby Born, First Love 26 cm

  BABY born® Första Kärlek är en liten älskling för de allra minsta. Den kramvänliga 26 cm långa dockan med den mjuka kroppen, söt sparkdräkt och det extremt lätta huvudet kan också läggas i vaggan hos spädbarnet. Babyn kan undersöka mössan med det trekantiga mönstret och ankan på sparkdräkten. Skallran inne i dockan uppmuntrar babyn att undersöka den och så har ljudet också en lugnande effekt. Det är ingen fara, om babyn skulle bita lite i en arm eller ben eller slickar lite på dockans ansikte – dockan kan nämligen handtvättas på 30 gr Learn More
  Pris: 275 kr

 • Baby Born, Interaktiv docka, Syster

  1 Resension(er)
  Den här storasyster-dockan har långt ljust hår som du kan borsta och göra fina uppsättningar med. Borste och tre hårspännen ingår. Dockan är tänkt att se lite äldre ut än en vanlig bebisdocka men är i samma storlek vilket gör att alla kläder kommer att passa båda dockorna. BABY born® storasyster är uttrycksfull och kan till och med gråta. I paketet medföljer dessutom två tofsar, en sportflaska och två vänskapshalsband. Learn More
  Pris: 799 kr

 • Baby Born, Little Boy 36 cm

  ”Åh lille du, varför kastade du din sked övergolvet?” Även om den lilla pojken övar sig duktigt med sin kaninformade tallrik och sked, kan han ännu inte äta själv. Ibland får det honom att gråta lite. Men så får han tag på sin sked, och så är allt glömt igen. De som dricker mycket, behöver använda blöjan eller pottan mera. Han älskar att göra babygymnastik i sin blå sparkdräkt, som ger honom mycket plats till rörelse. Mamma eller pappa lyfter upp hans armar, rör hans ben eller vrider på hans huvud. Efter den lilla gymnastiktimmen får den lille med den mjuka kroppen lov att plaska runt i badkaret innan det är dags att gå i säng. Han sluter sina bruna ögon och drömmer om den spännande dagen han haft. BABY born Soft Touch Little Boy, 36 cm. Innehåller: 1 potta, 1 tygblöja, 1 flaska, 1 tallrik samt sked, 1 napp och 1 födelsebevis. Från 3 år. Learn More

  Pris: 449 kr

  Ord. pris 549 kr -18%

117 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 10 av totalt 117 produkter

Till toppen av sidan
 

En älskad hobby och en utvecklande lek

I alla tider har människor avbildat andra i form av olika dockor, inte sällan i olika religiösa sammanhang. Men dockor har också i tusentals år används som leksaker – faktum är att dockor sannolikt är den allra äldsta leksakskategorin i världen. Det är med andra ord tidlösa klassiker i ordets rätta bemärkelse!

På leksaker.se har vi flera dockor, dockskåp och tillbehör. Med hjälp av produkterna i vårt sortiment kan du och ditt barn skapa en egen liten värld där dockorna "bor" och "lever". En värld som kan varieras och byggas ut efter behov och humör. Det är roligt över tid och dockorna och dockskåpen ger inte bara behållning för en specifik åldersgrupp (även om det såklart finns dockor ämnade för till exempel mindre barn). Dockskåpen och dess "invånare" skänker istället glädje över lång tid. Lek med dockor och dockskåp är också ett sätt att träna fantasin och ger barnet möjlighet att på egna villkor bearbeta det som sker omkring det. Detta görs genom att saker och ting gestaltas med hjälp av dockorna.

Dockorna kan också bli en källa till trygghet i barnets liv, på samma sätt som ett gosedjur, och dockskåpen och tillbehören är en rolig samlarhobby. Det är inte bara barn som tycker om att då och då möblera om i dockskåpen, och byta ut tillbehören däri – det finns även ungdomar och vuxna som ömt vårdar sina dockhus.

Hos oss hittar du alla de senaste, mest eftertraktade dockorna och de vackraste dockhusen. Vare sig du redan har en uppsättning dockor och nu vill bygga ut samlingen, eller om det är den allra första dockan som skall inhandlas, så har Leksaker.se något för dig.