• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Modedockor

Modedockorna har fräck stil och snygga kläder. De är byggda speciellt med klädbyten i åtanke, och levereras inte sällan med många snygga outfits i bagaget. Här hittar du alla de populära märkena och produktserierna! Du kommer inte bli besviken!

Modedockor

42 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 42 produkter

Till toppen av sidan

42 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 42 produkter

Till toppen av sidan
 

Stil och glamour

Modedockor är en speciell typ av dockor. I en klass för sig är såklart världsberömda Barbie (och hennes pojkvän Ken), men nu för tiden har hon gott om konkurrens från andra modedockor. På senare år har bland annat Monsters High, Bratz och olika Disneyprinsessor seglat upp som storsäljare, så den som är på jakt efter snygga och roliga modedockor har mycket att välja mellan!

Charmen med dessa produkter ligger i deras återbruksvärde – genom att köpa till kläder och tillbehör kan man gjuta nytt liv i leksaken och hålla leken vid liv. Det är många gånger lätt hänt att nyhetens behag avtar efter ett tag och att barnet snabbt tröttnar på leksaken i fråga, men så är alltså inte fallet här. Istället öppnar de tillbehör och kringprodukter som du hittar i den här kategorin upp för många timmar av rolig lek!

En tydlig trend är också en ökad variation på modedockorna. De senaste åren har det kommit ut flera olika dockmodeller med till exempel skiftande hudton och stil, och själva budskapet med exempelvis Monsters High är att man skall vara stolt över den man är och inte skämmas för sin stil eller sitt utseende. Allt fler leksaksproducenter har också valt att börja producera modedockor i skiftande storlek. Till exempel går det idag att köpa mindre dockor, som är något kortare än den klassiska Barbiemodellen.

Handla modedockor hos oss! Vi erbjuder snabb leverans och trygg service. Vi utökar dessutom sortimentet hela tiden, så du som är intresserad av de senaste och snyggaste modedockorna gör klokt i att bokmärka den här sidan!