• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Gosedjur

De flesta av oss hade mysiga gosedjur när vi var barn. Det är något speciellt med dessa mjuka och trevliga leksaker och det märks på barnen. Oftast så hittar du våra gosedjur som fastklistrade i barnets famn. Välj bland massor av kramgoa mjukisdjur hos oss.

Gosedjur

19 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

19 Produkter

Till toppen av sidan

19 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

19 Produkter

Till toppen av sidan
 

Alltid populära bland barnen

Barn kan leka med sina gosedjur hur länge som helst. De tar med sig mjukisdjuren på äventyr, tebjudningar, som publik när de sjunger eller som en tröstande hand när de är ledsna. Det är vanligt att mjukisdjuren även får ta del av barnets hemlisar, eller fungera som en kompis som alltid finns där för att lyssna när barnet pratar. Med barnens fantasi blir de som levande figurer, fyllda med personlighet och värme, kolla bara på Kalle och Hobbe. Med de gosedjur du hittar hos oss ger du inte bara ditt barn en kelig leksak, de får även en vän för livet. Tillsammans kommer de att skapa massor av glada minnen! Även när ditt barn blir äldre kommer de att kunna komma ihåg trevliga stunder på en gång med hjälp av mjukisdjuret, något som alltid uppskattas.

Gosedjur kommer i många olika former. De mest klassiska är teddybjörnarna, men idag finns det även andra djur och till och med populära karaktärer från serietidningar, tv och film. Hitta ett gosedjur som du tror kommer att passa ditt barn och överraska barnet redan idag. Det finns nästan inget som slår synen av att se sitt barn sova, sött kramandes sitt gosedjur som de fick av dig. Hos oss kan du hitta den klassiska nallen i olika former och även andra härliga mjukisar. När du beställer från oss så får du bra service och vi ser även till att ditt paket levereras så fort det bara går. Kom ihåg att du även kan hitta massor av andra roliga leksaker hos oss, från lastbilar och radiostyrda båtar till dockvagnar och pysselspel.