• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dockvagnar

Att leka med dockvagnar har länge varit populärt bland de små. Att kunna köra omkring sin docka, sitt gosedjur eller någon av de andra leksakerna är kul för barnen. Barnen kan leka att de är föräldrar och att de drar omkring på sin bebis, något som kan vara bra för barnens utveckling.

Dockvagnar

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan

2 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

2 Produkter

Till toppen av sidan
 

Med dockvagnar kan barnen leka enklare

Att se sitt barn leka med sin dockvagn och verkligen gå in för det är en fröjd för alla föräldrar. Oavsett om det handlar om att leka mamma-pappa-barn eller bara ta med favoritdockan eller teddybjörnen på en promenad så är våra dockvagnar utmärkta att använda. De kommer inte bara i många roliga färger och modeller, det finns även olika prisklasser att välja bland. Dockvagnar håller hög kvalitet och tål att användas även av de lite mer hårdhänta barnen. Många av dagens dockvagnar har samma funktioner och egenskaper som de riktiga barnvagnarna. Det går med andra ord att få dockan att sitta upp, ligga ner samt i vissa fall till och med ta ut bärinsatsen. Precis som med vanliga barnvagnar så kan våra dockvagnar fällas ihop för att ta mindre plats.

Dockvagnar för barn är inte bara roliga eftersom man kan ta med sig sina leksaker i vagnarna, de är även bra för utvecklandet av barnets motorik. Genom att hålla i vagnen kan även de mindre barnen gå på ett enklare och stabilare sätt.

Beställ en dockvagn till ditt barn redan idag och passa även på att kika på våra dockor eller andra leksaker som kan vara roliga att ha med i vagnen. Vi har ett stort sortiment med massor av leksaker. Oavsett om du är ute efter en enkel dockvagn eller något mer avancerat så går det att hitta. Handla hos oss för att enkelt kunna beställa hem dina leksaker och dessutom få en snabb leverans.