• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dockskåp & Tillbehör

Ett helt eget hus med helt egna möbler och med en mysig inredning! Låt barnens dockor flytta in i ett äkta dockhus. Hos oss hittar du flera olika dockskåp & tillbehör i olika storlek och utseende. Att leka med dockskåp & tillbehör är kul för barn i alla åldrar.

Dockskåp & Tillbehör

32 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

32 Produkter

Till toppen av sidan

32 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

32 Produkter

Till toppen av sidan
 

Lärorikt och roligt

Att leka är det absolut bästa sättet att lära sig nya saker på. Barn som leker med dockskåp & tillbehör kan på ett roligt och kreativt sätt bearbeta händelser och iscensätta lustiga situationer i dockskåpet. Många barn gillar att leka "mamma, pappa, barn" med sina dockor och med våra fina dockskåp & tillbehör kan både katter, hundar och människor flytta in. Med hjälp av möbler, gardiner och andra fina tillbehör kan barnen dessutom få prova på att inreda huset helt själv. Detta kan mycket väl ge mersmak och göra barnen mer intresserade för inredning och kreativt skapande. Hos oss hittar du både traditionella dockskåp & tillbehör men även nya produkter som inspirerats av populära Disneyfilmer. Med ett dockskåp kan barnen prova på hur det är att sköta ett hushåll med allt vad det innebär.

Att barn har en livlig fantasi råder det inga tvivel om. Med ett dockskåp & tillbehör kan ett barns fantasi skapa en hel värld. Dockskåp & tillbehör blir mer än bara ett litet skåp. I barnens värld kan dockorna prata på riktigt och dockskåpet blir ett riktigt hus där barnen kan leka riktiga situationer. Att leka med dockskåp & tillbehör kan även vara bra att göra tillsammans med barnen eftersom du som förälder på ett roligt och enkelt sätt kan kommunicera med barnen. Eftersom vi erbjuder dockskåp & tillbehör i olika storlekar kan du enkelt hitta en variant som passar bra till barnens favoritdockor, oavsett om det är en barbiedocka, en actionfigur eller något helt annat.