• Fri Frakt (600) kr
 • Leverans 1-2 dagar
 • Öppet Köp
 • Bonus på allt
 • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45
#

Leksaker.seLeksaker.se

Dockkläder

Köp snygga och tuffa dockkläder till favoritdockan! Här hittar du flera tjusiga outfits och klädstilar. Med dessa kan du ge din docka en total make-over som inspirerar till många timmars rolig lek! Hos oss handlar du alltid med fast fraktpris!

Dockkläder

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan
 • Baby Born, Mössa med Pins, Lila

  Perfekt för lite kallare väder finns denna fina lila mössa med roliga pins så att din Baby Born aldrig mer behöver frysa när ni är ute och leker! Sätt på de pinsen som du gillar bäst för en unikt designad mössa.

  Passar alla dockor i storlek 38-46 cm. Learn More
  Pris: 99 kr

 • Baby Born, Mössa med Pins, Rosa

  Perfekt för lite kallare väder finns denna fina lila mössa med roliga pins så att din Baby Born aldrig mer behöver frysa när ni är ute och leker! Sätt på de pinsen som du gillar bäst för en unikt designad mössa.

  Passar alla dockor i storlek 38-46 cm. Learn More
  Pris: 99 kr

 • Baby Born, Sommarklänning med Pannband, Rosa

  Med denna fina sommarklänning i rosa kan du nu njuta av solen tillsammans med din Baby Born docka! I detta set ingår också ett fint pannband med roliga och utbytbara pins.

  Passar dockor i storlek 43 cm. Learn More
  Pris: 299 kr

 • Baby Born, Zapf Creation, Casual Outfits, Björn

  BABY born casual sortiment i två olika utföranden – lilla lager-på-lager top med huva, knappar, vackra blommor och motiv av björnen. Det finns också ett matchande par av purpurfärgade avslappnade jeans byxor. Den andra outfiten är i en ljus nyans av rosa - topp med huva och ett stort motiv av kaninen. Ett matchande par rosa avslappnade jeans byxor med en stjärna på knäet är också en del av outfiten.

  Original kläder för BABY born docka.

  Learn More
  Pris: 179 kr

 • Baby Born, Zapf Creation, Casual Outfits, Kanin

  BABY born casual sortiment i två olika utföranden – lilla lager-på-lager top med huva, knappar, vackra blommor och motiv av björnen. Det finns också ett matchande par av purpurfärgade avslappnade jeans byxor. Den andra outfiten är i en ljus nyans av rosa - topp med huva och ett stort motiv av kaninen. Ett matchande par rosa avslappnade jeans byxor med en stjärna på knäet är också en del av outfiten. Original kläder för BABY born docka. Learn More
  Pris: 179 kr

 • Baby Born, Zapf Creation, Grå Mössa

  Är du redo för vintern? Med denna fina gråa mössa behöver din Baby Born aldrig mer frysa när ni är ute och leker i det kalla vädret! Passar alla dockor i storlek 38-46 cm. Learn More
  Pris: 69 kr

 • Baby Born, Zapf Creation, Mörk Jeansjacka

  Är du redo för lite kallare väder? Med denna fina rosa jacka kan Baby Born skydda sig mot vind och lite sämre väder. Och börjar det regnar så kan Baby born alltid ha huvan på sig!

  Passar alla dockor i storlek 38-46 cm. Learn More

  Pris: 159 kr

  Ord. pris 219 kr -27%

7 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

7 Produkter

Till toppen av sidan
 

Extra roligt med snygga dockkläder

Att köpa nya dockkläder är halva nöjet med att leka med dockor. Det ger leken variation och ny energi, och låter ditt barn bli mer kreativ i sin lek. Detta då dockkläderna i sig skapar roliga idéer och för leken in på nya spår. Till den här kategorin räknas allt ifrån hela outifts till enskilda plagg, såsom skor, tröjor, klänningar, mössor och utomhuskläder.

Separata kläddressar finns att köpa till i stort sett alla docktyper. De lite större, naturtrogna dockor, tänkta att se ut som "riktiga" små- eller spädbarn, kan man utan problem byta kläder på. Klädbytena hör till leken, och att trä på dockan en regnrock eller jacka innan man går ut och går med barnvagnen ger en extra dimension av realism. Att matcha klädesplagg och hitta snygga klädkombinationer är roligt och utvecklande i sig. Många barn får en nära relation till sina dockor, och tycker det är roligt att få välja ut passande dockkläder till dessa.

En populär kategori av dockkläder är outfits förknippade med olika yrken. Barbie är till exempel känd för sina många ombyten, och kommer i en rad olika utföranden – till exempel som doktor, rockstjärna, polis, astronaut, med mera. Samma kan sägas om hennes pojkvän Ken. Dockorna i Monsters High har ett liknande upplägg och till dem finns det en mängd utstyrslar för olika sammanhang (skolan, festen, maskeraden och så vidare).

Produkterna i den här kategorin är noga utvalda för att ge maximal lekglädje och stimulans. Vi ställer höga kvalitetskrav på produkterna vi köper in, och utökar ständigt vårt sortiment.