• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dockkläder

Köp snygga och tuffa dockkläder till favoritdockan! Här hittar du flera tjusiga outfits och klädstilar. Med dessa kan du ge din docka en total make-over som inspirerar till många timmars rolig lek! Hos oss handlar du alltid med fast fraktpris!

Dockkläder

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 

Extra roligt med snygga dockkläder

Att köpa nya dockkläder är halva nöjet med att leka med dockor. Det ger leken variation och ny energi, och låter ditt barn bli mer kreativ i sin lek. Detta då dockkläderna i sig skapar roliga idéer och för leken in på nya spår. Till den här kategorin räknas allt ifrån hela outifts till enskilda plagg, såsom skor, tröjor, klänningar, mössor och utomhuskläder.

Separata kläddressar finns att köpa till i stort sett alla docktyper. De lite större, naturtrogna dockor, tänkta att se ut som "riktiga" små- eller spädbarn, kan man utan problem byta kläder på. Klädbytena hör till leken, och att trä på dockan en regnrock eller jacka innan man går ut och går med barnvagnen ger en extra dimension av realism. Att matcha klädesplagg och hitta snygga klädkombinationer är roligt och utvecklande i sig. Många barn får en nära relation till sina dockor, och tycker det är roligt att få välja ut passande dockkläder till dessa.

En populär kategori av dockkläder är outfits förknippade med olika yrken. Barbie är till exempel känd för sina många ombyten, och kommer i en rad olika utföranden – till exempel som doktor, rockstjärna, polis, astronaut, med mera. Samma kan sägas om hennes pojkvän Ken. Dockorna i Monsters High har ett liknande upplägg och till dem finns det en mängd utstyrslar för olika sammanhang (skolan, festen, maskeraden och så vidare).

Produkterna i den här kategorin är noga utvalda för att ge maximal lekglädje och stimulans. Vi ställer höga kvalitetskrav på produkterna vi köper in, och utökar ständigt vårt sortiment.