• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Dockor, Dockskåp & Gosedjur

Dockor, dockskåp och tillbehör till dessa är något som funnits väldigt länge, och som många generationer av barn lekt med. Vi vill hålla denna härliga tradition, med roliga dockor och dockhus, vid liv, och hos oss finns en mängd vackra och prisvärda alternativ att välja mellan.

Dockor, Dockskåp & Gosedjur

73 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 73 produkter

Till toppen av sidan

73 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

Visar 36 av totalt 73 produkter

Till toppen av sidan
 

En älskad hobby och en utvecklande lek

I alla tider har människor avbildat andra i form av olika dockor, inte sällan i olika religiösa sammanhang. Men dockor har också i tusentals år används som leksaker – faktum är att dockor sannolikt är den allra äldsta leksakskategorin i världen. Det är med andra ord tidlösa klassiker i ordets rätta bemärkelse!

På leksaker.se har vi flera dockor, dockskåp och tillbehör. Med hjälp av produkterna i vårt sortiment kan du och ditt barn skapa en egen liten värld där dockorna "bor" och "lever". En värld som kan varieras och byggas ut efter behov och humör. Det är roligt över tid och dockorna och dockskåpen ger inte bara behållning för en specifik åldersgrupp (även om det såklart finns dockor ämnade för till exempel mindre barn). Dockskåpen och dess "invånare" skänker istället glädje över lång tid. Lek med dockor och dockskåp är också ett sätt att träna fantasin och ger barnet möjlighet att på egna villkor bearbeta det som sker omkring det. Detta görs genom att saker och ting gestaltas med hjälp av dockorna.

Dockorna kan också bli en källa till trygghet i barnets liv, på samma sätt som ett gosedjur, och dockskåpen och tillbehören är en rolig samlarhobby. Det är inte bara barn som tycker om att då och då möblera om i dockskåpen, och byta ut tillbehören däri – det finns även ungdomar och vuxna som ömt vårdar sina dockhus.

Hos oss hittar du alla de senaste, mest eftertraktade dockorna och de vackraste dockhusen. Vare sig du redan har en uppsättning dockor och nu vill bygga ut samlingen, eller om det är den allra första dockan som skall inhandlas, så har Leksaker.se något för dig.