• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Träklossar

Träklossar är tidlösa favoriter som aldrig blir omoderna. De öppnar upp för många timmar varierad lek och utflykter i fantasin. Dessutom är de miljövänliga och av mycket hög kvalitet, vilket gör dem till en mycket god investering. Köp hållbara billiga träklossar hos oss – alltid snabb leverans!

Träklossar

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Rolig och nyttig lek

Många generationer av barn har lekt med träklossar. Att denna typ av leksaker överlevt så länge beror antagligen på flera faktorer. Dels är de perfekta för att stimulera barns fantasi, vilket innebär att de aldrig blir tråkiga eller omoderna – dels skall det mycket till för att de ska gå sönder, vilket gör att de kan gå i arv mellan syskon.

Träets textur ger en speciell känselupplevelse vilket underlättar lek även för barn med vissa funktionsnedsättningar. Alla mindre barn, oavsett förutsättningar, utvecklas av att plocka, greppa och placera objekt – inte minst stimuleras hand-öga-koordinationen. Att bygga med klossar – till exempel genom att konstruera höga torn som sträcker sig hela vägen upp till taket – är också ett utmärkt sätt att öva både försiktighet och framförallt finmotorik. Med andra ord är träklossen inte bara rolig och fantasieggande – den är nyttig också!

Trä är dessutom en förnyelsebar resurs som enkelt kan återvinnas. Detta gör träklossar mycket mer miljövänliga än till exempel plastfigurer eller -dockor. Inte heller behöver man oroa sig för att små barn, som gärna undersöker objekt genom att stoppa dem i munnen, skall sätta smådelar i halsen, eller få i sig skadliga ämnen.

Vi rekommenderar därför träklossar till barn (och vuxna) i alla åldrar. Det här är ordentligt testade produkter som inte gör någon besviken, och som öppnar upp för många utvecklande leksessioner. Hela familjen kan bygga och leka med träklossar, och tillsammans kan ni skapa imponerade kreationer, samtidigt som ni umgås och har trevligt.

Handla träklossar hos Leksaker.se, och få dem levererade hem till dig på nolltid!