• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Byggklossar & Byggset

Att bygga med byggklossar är roligt och utvecklande. Byggandet i sig är ett kul sätt att experimentera och få utlopp för sin kreativitet, och när man är klar med byggnaden kan man låta andra leksaksfigurer och dockor "flytta in". En leksakssamling är inte komplett utan byggklossar och byggset.

Byggklossar & Byggset

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

En tidlös och mycket populär produktkategori

Det finns få saker som är så tillfredsställande som att bygga något och sedan blicka ut över det färdiga resultatet. Detta gäller människor i alla åldrar, och därför är vi på Leksaker.se så glada att kunna erbjuda roliga byggklossar och byggset. Med dessa kan ditt barn, på egen hand eller med hjälp att dig som vuxen, sätta ihop roliga hus och andra byggnader – bara fantasin sätter gränser för vad man kan åstadkomma med en låda byggklossar och byggset av olika slag.

Det kryllar av tillverkare av byggklossar och byggset idag. Detta är väldigt positivt, då det innebär en mångfald för kunder och en konkurrens som pressar priser och främjar kvaliteten. Det betyder också att man kan få tag på precis den typ av byggklossar och byggset som passar ens ålder och förutsättningar.

Trots det stora utbudet av företag som tillverkar byggklossar och byggset så finns det ändå vissa aktörer som seglat upp som marknadsledande. Danska klassikern Lego är till exempel en svårslagen marknadsledare, vars legobitar och klossar älskats av generationer. De flesta Legoset riktar sig till barn över fem, men de producerar även större byggklossar för mindre barn, under varumärket Duplo. Svenska Micki tillverkar också många olika slags träklossar som man kan leka med utan oro för att dessa skall gå sönder eller sväljas av mindre barn. Jabadabado är ett annat svenskt företag som också har många roliga byggset i sitt sortiment.

Vi vet hur viktigt det är med hållbara leksaker som uppfyller säkerhets- och miljökrav. Därför är vi mycket kräsna när vi köper in nya varor och produkter att fylla vårt utbud med. På så sätt vet du att du som kund bara har kvalitetsprodukter att välja mellan när du handlar hos oss!