• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Böcker & Musik

Vilda lekar i all ära, men ibland är det väldigt skönt att varva ned med en god bok. Det är också skönt att kunna koppla av med bra musik, och roligt och utvecklande att själv sjunga och spela. Hos oss hittar du bra böcker och musik. Handla redan idag!

Böcker & Musik

19 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

19 Produkter

Till toppen av sidan

19 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

19 Produkter

Till toppen av sidan
 

Bra för både barn och vuxna

Att leka med leksaker är ett roligt tidsfördriv och ofta mycket mer än bara underhållning. Våra produkter förbättrar barnens motoriska färdigheter, hjälper dem träna sin kreativitet och påhittighet, och – som i fallet med våra utomhusleksaker, till exempel – bidrar till en aktiv och hälsosam livsstil.

Böcker och musik är en produktkategori som är full av verkligt nyttiga artiklar, och som vi är glada över att ha inkluderat i vårt sortiment. Ta böcker till exempel. Att läsa är både roligt och spännande, och inte minst socialt – det är mysigt för bägge parter när föräldrar läser för sina barn. Böcker tränar barnens språkliga förmåga, bygger ut deras ordförråd och visar hur andra har det. Böcker kan också hjälpa till att sätta ord på sådant som är jobbigt, och vara ett stöd för barnen under besvärliga perioder, som till exempel när någon närstående går bort eller när man är osams med andra. Samtidigt kan böcker också locka till många skratt, och vara direkt allmänbildande – det finns till exempel gott om barnböcker som förklarar hur saker och ting fungerar i världen och samhället.

Musik är också nyttigt, både att lyssna på och framföra själv. Att sjunga tränar rytmen och inte minst språket, samtidigt som minnet blir bättre om man memorerar låttexter och melodier. Det är också kul att sjunga i grupp – det är knappast en slump att man har schemalagda sångstunder på de flesta förskolor i Sverige. Dans till inspelad musik är också väldigt roligt, och nyttigt ur motionssynpunkt. Dans också bra för balansen och grovmotoriken.

Böcker och musik är med andra ord en produktkategori full med nyttiga artiklar. Böcker och musik kommer även vuxna till del, eftersom även dessa gillar att läsa och lyssna på bra låtar. Att fylla hemmet med böcker och musik är med andra ord win-win!