• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Garage & Räddningsfordon

Är olyckan framme måste räddningsfordonen fram! Bogsera krockade bilar till garaget för reparation, och låt räddningsfordonen ta hand om skadade fotgängare och djur! Leksakerna i den här kategorin öppnar upp för många timmar av spännande och dramatisk lek.

Garage & Räddningsfordon

8 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

8 Produkter

Till toppen av sidan

8 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

8 Produkter

Till toppen av sidan
 

Kul och pedagogiskt

I den här kategorin finner du flera häftiga fordon som rycker ut när olyckan varit framme! Här finns också roliga garage dit bilarna, bussarna och arbetsfordonen kan åka när man leker att de skadats. Exempel på storsäljande produkter som vi haft i den här kategorin är ambulanser, brandbilar, bogserbilar med mera, och de garage du hittar här varierar i storlek. Flera av räddningsfordonen går att aktivera så att de låter och blinkar. Dessa sirenljud och -ljus tillför i sin tur en dimension av realism till leken, något som många barn uppskattar mycket.

Att som förälder eller annan vuxen vara med och leka med barnens garage och räddningsfordon kan vara bra, av flera skäl. Dels är det en väldig mysig umgängesform som fördjupar relationen och knyter an mellan dig som vuxen och barnet eller barnen i fråga. Dels så får man även tillfälle att förklara för barnet hur räddningsaktioner och utryckningar fungerar, och vad man har ambulanser, brandbilar och räddningstjänst till. Garagen är även praktiska, då de kan användas som förvaringsplats när leksakerna stoppas undan efter avslutad lek.

För mindre barn finns det gott om trävarianter utan sväljbara delar. Dessa lite minimalistiska modeller lämpar sig bra för små barn, som ofta tilltalas av dessa leksakers starka färger och greppbara former.

Vi på Leksaker.se erbjuder våra kunder fast frakt och en bra och snabb service. Vi gör allt vi kan för att du som kund ska få en trygg köpupplevelse, och skickar alltid varorna omgående efter beställning! Handla garage och räddningsfordon hos oss – du kommer inte att ångra dig!