• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45
#

Leksaker.seLeksaker.se

Flygplan & helikoptrar

Flygplan och helikoptrar upphör aldrig att fascinera. Det är leksaker som öppnar upp för lek i hela rummet, som innebär fart och fläkt och fantasifulla äventyr. På den här sidan hittar du flera häftiga produkter att välja mellan! Köp flygplan och helikoptrar till kanonpriser hos Leksaker.se!

Flygplan & helikoptrar

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Radiostyrt eller inte radiostyrt?

Flygplan och helikoptrar är en populär produktkategori här på Leksaker.se, och här hittar du ett hela tiden ett ökande utbud av roliga flygplan och helikoptrar. Disneyfilmen "Flygplan" har gjort mycket för att öka intresset för, och efterfrågan på, produkterna i den här kategorin, mycket tack vare den våg av produkter baserad på filmens karaktärer. Förutom licensierade produkter så är även leksaker föreställande vanliga passagerarplan, räddningshelikoptrar, militära flygfordon och så vidare mycket poppis! Vi utökar därför vårt sortiment med jämna mellanrum (anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för regelbundna uppdateringar om produktnyheter).

Radiostyrda flygplan och helikoptrar har också seglat upp som storsäljare under de senaste åren. Här är målgruppen tudelad mellan barn som främst är ute efter lek, och tonåringar och vuxna som gärna lägger större slantar på avancerade radiostyrda modeller. Radiostyrda flygplan är verklighetstrogna på så sätt att de ofta behöver en "landningssträcka" för att inte ta skada, medan radiostyrda helikoptrar är lite enklare att ta ned för landning. Oavsett vilken radiostyrd modell eller leksak man väljer att köpa, så utlovas många roliga stunder såväl inomhus som ute i det fria.

Precis som med många andra leksaksfordon är bredd och variationen på flygplan och helikoptrar stor. Här finns realistiska modeller i metall och plast, samt större, färgglada varianter för mindre barn. Företag som Fischer Price och Brio, som ju specialiserat sig på en mindre målgrupp, har ett flertal flygfordon i sina sortiment och kataloger. Dessa varianter är lätta att greppa och tål mycket stryk, vilket passar småbarn perfekt.