• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Bilbanor

Bilbanor är roliga och fartfyllda. De är lätta att lära sig att använda och komma igång med, men det är desto svårare att bli riktigt bra på bilbaneracing! Hos oss på Leksaker.se hittar du flera olika modeller och märken. Har du vad som krävs för att komma först i mål?

Bilbanor

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan

3 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

3 Produkter

Till toppen av sidan
 

Åk själv eller tävla med vänner

Bilbanor är klassiska leksaker som aldrig tycks bli omoderna eller gå ur tiden, trots konkurrens från bland annat Tv-spel och andra leksakssorter. De har funnits i många hem sedan 1960-talet, och för de verkliga entusiasterna finns många olika varianter och märken att välja på. Den som är riktigt bra på bilbana kan också ställa upp i fartfyllda tävlingar! Det finns till och med ett världsmästerskap – slotracing world championship – att ställa upp i.

Framtidens innehavare av VM-titeln kan börja sin karriär hos oss på Leksaker.se. Vi har flera roliga varianter att välja på, och vi ser alltid till att ha sjysta priser på våra produkter. Det som är så bra med bilbanor är att man enkelt kan skräddarsy dem och göra leken och race-andet till en väldig personlig upplevelse. De flesta bilbanor kommer i set, där man också får med bilar och styrdon. De bandelar som medföljer är utformade speciellt för att ge såväl nybörjare som lite mer erfarna förare en rolig utmaning. Det är dock mer regel än undantag att tillverkare producerar och säljer extra bandelar, som kan köpas till. Om man så önskar kan man med andra ord bygga ut sin bana, och skapa helt unika varianter. Att designa bilbanorna är ett stort nöje för många, och minst lika roligt som det faktiska åkandet.

Det finns också en uppsjö av olika bilmodeller på marknaden. Den som vill kan alltså köpa till lösa bilar av olika modell och design. Det finns till exempel sådana baserade på verkliga bilmodeller (såväl personbilar som racerbilar och formel 1), samt de som baseras på figurer och karaktärer från populärkulturen. Köper man till extra bilar kan man anordna turneringar med kompisarna och lättare hålla reda på vem som styr vilken bil. Det blir också mer omväxlande när man kör på egen hand!