• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Bilar

Köp leksaksbilar hos oss! Vi har bilar av alla slag och av varierande storlek, från häftiga sportbilar till vanliga personbilar. Här hittar du bilarna för racing, biljakten eller helt fri lek. Köp bilar till varierande pris, och få dem levererade direkt hem till dig!

Bilar

17 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

17 Produkter

Till toppen av sidan

17 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

17 Produkter

Till toppen av sidan
 

Kul för alla åldrar

Att leka med bilar är något de flesta av oss gjort som små, och leksaksbilar i olika storlekar står att finna i stort sett i varje barnkammare i Sverige. Exakt vad som lockar skiljer sig såklart från barn till barn, men roliga är de, det är ett som är säkert!

Leksaksbilar började säljas i butik i samma veva som den "riktiga" bilen blev en vanlig syn på gator och vägar runt om i världen. Det är en långlivad produktkategori som hela tiden återuppfinner sig själv och ständigt expanderar, inte minst tack vare det faktum att nylanserade bilmodeller omedelbart innebär leksaksversioner av fordonet ifråga. Sedan någon gång på mitten av 1900-talet har även den vuxna kundkretsen ökat rejält, då framförallt i form av samlare i vuxen ålder.

Vi har redan nu ett ordentligt utbud av bilar, men vi bygger hela tiden ut vårt sortiment. Marknaden för denna produktkategori är som sagt helt enorm. Detta innebär att tillgången är mycket stor och varierad. Vi försöker därför sträva efter balans och bredd när vi köper in våra produkter. Vi har höga kvalitetskrav på artiklarna i vårt sortiment. På den här sidan finner du därför personbilar, sportbilar och speciella modeller, byggda för många timmars rolig och spännande lek. Vi har också som ambition att kunna erbjuda produkter för barn i alla åldrar, vilket bland annat återspeglas i den breda bilkategorin.

Handlar du hos oss garanterar vi en snabb och trygg köpupplevelse. Vår kundtjänst står redo att hjälpa till vid behov, samt svara på alla de frågor du kan tänkas ha. Nöjda kunder är vår högsta prioritet!