• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Båtar

Båtar är en mycket populär kategori här på Leksaker.se, och produkterna som du hittar här går hem hos både pojkar och flickor. Det praktiska med båtar är att de kan användas och ge glädje i såväl badkaret som inne på rummet!

Båtar

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Båtar av alla de slag

Leksaker föreställande olika typer av fordon tycks aldrig tappa i popularitet. Några av våra bäst säljande produkter återfinns i kategorier såsom bilar, arbetsfordon och båtar. Varorna i den sistnämnda kategorin hittar du på den här sidan. Utbudet är brett och tänkt att tilltala många olika målgrupper.

Precis som med leksaksbilar och -flygplan så finns det en stor variation på leksaksbåtarna. På marknaden idag går det att hitta avancerade radiostyrda varianter, superdetaljerade och verklighetstrogna modeller, båtar för mindre barn såväl som kända båtar från film och TV. Ett exempel på den sistnämnda underkategorin är skepp från till exempel Jake och Piraterna. Ytterligare en stor produktkategori är utryckningsfordon, som till exempel polis- och räddningsbåtar. De allra flesta produkterna saknar inre mekanik, men det finns såklart det som är antingen uppskruvningsbara eller drivs av batteri och/eller är trådlösa. Har man dessa i badkaret eller med sig ut kan man ordna kapplöpningar och race, vilket är både kul och spännande!

Något som utmärker just leksaksbåtar är just det att de kan användas för lek i badkaret, såväl som inne på barnkammaren. Barn som inte är så förtjusta i att bada kan med hjälp av leksaksfartyg och -skepp få en mer avslappnad relation till badningen, vilket underlättar hygienskötsel. Vanligt är också att föräldrar använder sig av leksaksbåtar för att vänja småbarn vid att vistas i vatten genom att göra badningen roligare. Badvana underlättar dessutom vid simlärningen, längre fram i livet.

Handla leksaker hos Leksaker.se – smidigt och bekvämt, med snabb leverans och bra service!