• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

Arbetsfordon

Här i vår butik hittar du många roliga och detaljrika arbetsfordon! Dessa lyftkranar, sopbilar, bulldozers och grävmaskiner är lika kul för både pojkar och flickor, och har ofta fler funktioner än vanliga leksaksbilar. Du som handlar arbetsfordon hos oss på Leksaker.se får varorna levererade på nolltid!

Arbetsfordon

26 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

26 Produkter

Till toppen av sidan

26 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

26 Produkter

Till toppen av sidan
 

Fascinerande och roligt för barn i alla åldrar

Bilar och olika typer av fordon fascinerar människor av alla åldrar, och barn är inga undantag. Leksaksbilar har, ända sedan bilens uppfinnande, varit stående inslag i oräkneliga barnkammare världen över. En särskild kategori av leksaksbilar som vi vet är mycket uppskattade är arbetsfordon. Dessa väldiga arbetshästar till fordon – grävskopor, sopbilar, traktorer, cementblandare och så vidare – fascinerar många barn som stöter på dem ute i vardagen, vilket då får till följd att de efterfrågas även i leksaksform. För många ungar är det arbetsfordonens storlek som lockar, för andra är det de märkliga ljuden och underliga funktionerna som är källan till fascination. Oavsett vad som tilltalar i det enskilda fallet står det klart att arbetsfordonen är häftiga, och därmed roliga att leka med.

I vårt sortiment hittar du många roliga arbetsfordon. Utbudet på marknaden är enormt, och många leksakstillverkare har roliga arbetsfordon i sina produktkataloger. Det innebär att även företag inriktade på leksaker för mindre barn producerar fordon som dessa – dessa är ofta lite större och kanske mindre detaljrika, men i gengäld lättare att greppa, svåra att svälja, mer stryktåliga och målade i starka färger. Förutom dessa finns det arbetsfordon i mindre skala, för större barn, och det är inte ovanligt med hela set av den här typen av leksaksfordon baserade på vissa teman ("byggarbetsplatsen", "bondgården", "staden" och så vidare). Hos oss på Leksaker.se kommer du kunna handla såväl separata fordon som hela set med flera leksaksfordon.

Arbetsfordonen är också perfekta för den som vill kunna ge sina barn en autentisk lekupplevelse. En leksaksstad är inte komplett utan sopbilar, ångvältar, lyftkranar och andra tunga fordon som man kan stöta på i tätbebyggda områden. Det barn som gillar att leka med till exempel bondgårdsdjur har nog heller inget emot att en traktor, skördetröska eller timmerbil adderas till leksakssamlingen.