• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Star Wars

Lego Star Wars tar dig med till den där galaxen långt borta och låter dig och dina barn återuppleva dramatiken från Star Wars-filmerna. Lego Star Wars innehåller alla kända karaktärer och rymdskepp från filmerna, och sortimentet av byggsatser och figurer är gigantiskt!

LEGO Star Wars

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan

10 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

10 Produkter

Till toppen av sidan
 

Må kraften vara med dig!

Lego började tillverka sina Star Wars-produkter redan 1999, och produktionen är fortfarande igång. Detta säger en hel del om hur populär produktserien kommit att bli – idag har Lego Star Wars gett upphov till ett flertal Tv-spel och animerade kortfilmer, samt otaliga byggsatser och legofigurer.

Antalet modeller och produkter är nämligen alldeles för många för att kunna lista här, men oavsett om man föredrar den äldre trilogin eller de nyare filmerna så finns det produkter som passar. Han Solo, Luke Skywalker, Darth Vader och general Grevious – alla är de representerade i utbudet, och redo att lekas med. Samma sak gäller rymdskeppen och lekmiljöerna – alla favoriter, från X-wings till Dödsstjärnan och Anakin Skywalkers podracer, går att få tag på. Detta innebär goda möjligheter till varierad och utvecklande lek!

Produktionen av leksaker baserade på den tredje Star Wars-trilogin har redan kommit igång, och denna redan mycket populära Legoserie kommer att fortsätta växa under kommande år.

Lite speciellt för Lego Star Wars är att det även finns lite mer avancerade modeller ute på marknaden. Det rör sig bland annat om lite större figurer med detaljerade kostymer och kläder, men även lite mer sofistikerade rymdskeppsmodeller. Dessa sätts ihop av vanliga legobitar, men kräver stort tålamod och en del erfarenhet av legobygge – med andra ord en rejäl utmaning som passar perfekt för till exempel tonåringar.

De allra flesta byggsatser och -set lämpar sig dock utmärkt för barn i åldrarna 6-12 (se enskilda produktförpackningar för rekommenderad ålder). Utbudet av modeller är extremt varierat och rymmer allt från minirymdskepp för en billig penning till dyrare rymdstationer med massor av bitar och karaktärer.

Lego Star Wars har något för alla!