• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45

Leksaker.seLeksaker.se

8 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

8 Produkter

Till toppen av sidan

8 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

8 Produkter

Till toppen av sidan
 

Ett måste för alla bilentusiaster: LEGO Speed Champions

LEGO Speed Champions erbjuder ett brett sortiment när det gäller racingbilar. Du hittar allt från gamla klassiker som till exempel en 1966 Ford GT40 till den nya Bugatti Chiron. Självklart finns det många fler racingbilar från andra bilmärken såsom Ferrari, Audi och Mercedez! Alternativen till byggsatser är många men kan du välja ut din favorit?

Förutom vanliga byggsatser där du får återskapa en viss racingbil, erbjuder LEGO Speed Champions också stora byggsatser som till exempel en hel F1-bana med bilar och depåstopp. Eller varför inte bygga och ta en titt på Ferraris testlabb, där alla bilar testas? Bil- och racingintresserade kommer att känna igen sig och de som är nybörjare kommer att få en perfekt inblick i racingbilarnas värld.

Men som vanligt med LEGO, finns det självklart också möjligheten att skapa sina egna häftiga racingbilar! Det är du som bestämmer om du vill följa handboken för tipps eller om du vill låta kreativiteten löpa fritt! Ta reda på det idag och börja ditt eget racingäventyr med LEGO Speed Champions!