• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Ninjago

Möt smygande ninjor, tappra krigare och övernaturliga faror i Lego Ninjago! Här väntar häftiga äventyr och spännande bataljer i en fascinerande värld som inspirerats av såväl det forna Japan som science fiction-genren i stort. Hos Leksaker.se hittar du flera Lego Ninjago-set till bra pris!

LEGO Ninjago

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Välkommen till ninjornas värld!

Ninjago är en mycket populär produktserie från danska Lego, där fokus ligger på spänning och äventyr. En rad häftiga figurer och byggsatser finns ute på marknaden; robotar, drakar, ninjafigurer och ett flertal fordon som är roliga att både bygga och leka med.

Lego Ninjago är idag ett starkt varumärke, som sträcker sig långt utanför leksaksbranschen. Det som började som en animerad TV-serie har idag också gett upphov till flera spel, serietidningar, pysselböcker, klädesplagg – och så en rad roliga legobyggsatser, förstås.

En stor del av Ninjagoserien består av häftiga fordon av olika slag. Här blandas det gamla med det nya på ett spännande sätt, och det går bland annat att köpa robotar och mäktiga flygmaskiner. Förutom detta finns också byggsatser med motorcyklar och terrängbilar. Det finns också ett stort utbud av olika skräckinjagande legodrakar att välja mellan, vilket passar fantasyfans perfekt!

Eftersom Lego Ninjago blivit så populärt har Lego även utökat serien till att innefatta mer än bara klassiska legofigurer och -set. För de verkligt inbitna fansen finns det även kostymer och utklädslar att köpa, vilket lämpar sig bra för såväl "vanlig" lek som för barnkalaset med ninjatema. Även leksakssvärd och -kaststjärnor ingår i produktserien.

Lego Ninjago är perfekt för de som gillar mystik och dramatiska strapatser!

Byggmomentet, när fordonen och lekmiljöerna konstrueras, främjar skaparglädjen och motoriken hos dina barn, och när leken väl kommer igång är det svårt att slita sig från ninjornas värld. En modern legoklassiker!

Handla Lego Ninjago hos oss på Leksaker.se – låga priser och snabb leverans!