• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Minecraft

Minecraft är ett av världens mest populära spel och det perfekta sättet att leva ut den kreativa sidan vi alla har. Och hur häftigt vore det inte att se alla dina skapelser i Minecraft bli levande i riktiga världen? Nu går det faktiskt att återskapa eller bygga egna nya fantastiska och Minecraft-inspirerade kreationer med LEGO Minecraft!

LEGO Minecraft

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Dyk in i kubernas värld med LEGO

Spelidén bakom Minecraft är egentligen ganska enkel: Varje gång du vill starta ett nytt spel, så skapas en ny värld för dig att utforska och där du får sätta egna mål, för spelet går egentligen inte att klara ut. Minecraft är mest känd för sina kreativa spelare som kan skapa allt från enkla hus till verklighetstrogna städer eller byggnader som också finns i verkliga världen.

LEGO har sedan länge gett oss också möjligheten att leva ut vår kreativa sida och därmed känns det nog inte så konstigt att det nu finns en Minecraft-serie hos LEGO också. De fina LEGO Minecraft byggsatserna är alla inspirerade av de olika Minecraft-världar och –miljöer, men precis som i Minecraft är det egentligen du som bestämmer!

Bygg och skapa dina egna kreationer eller använd handboken för lite tipps och idéer på roliga Minecraft skapelser. Det är du som är bossen och bara din kreativitet kan sätta gränserna!