• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Marvel Super Heroes

Dyk in i Marvels fantastiska värld av superhjältar med LEGO Marvel Super Heroes som låter ditt barn uppfinna nya äventyr för favoritkaraktärer som Iron Man, Spiderman, och Wolverine! Nu kan också du rädda världen och ge liv till dina favorit superhjältar tack vare LEGOs häftiga byggsatser och figurer!

LEGO Marvel Super Heroes

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Med stor makt kommer stort ansvar!

LEGO Marvel Super Heroes är en produktserie baserad på Marvels superhjälteuniversum. Captain America, Iron Man, Spiderman, Wolverine och många fler finns nu som LEGO figurer med egna häftiga byggsatser för att ge dig chansen att ge liv till dina egna äventyr med dina favoritsuperhjältar.

Marvel är idag ett väldigt starkt varumärke och passande till det har LEGO skapat otroliga byggsatser baserade på de olika karaktärerna och filmer som har släppts under åren. Detta gör att det finns ett stort utbud olika figurer och byggset för alla Marvel fans, oavsett vilken superhjälte man gillar bäst.

Lekseten utmanar dessutom förmågan att bygga och följa instruktioner – men det är inte allt. Varje karaktär har sin egen röst och med fantasins hjälp kommer ditt barn att ge dem historier att berätta och roller att spela, oavsett om det handlar om att rädda världen eller mötas i strid. LEGO Marvel Super Heroes inspirerar barnet att lära, leka, skapa och bygga något nytt varje dag!