• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Nexo Knights

Upptäck kungariket Knighton med LEGO Nexo Knights, där de futuristiska riddare Clay Moorington, Aaron Fox, Macy Halbert, Lance Richmond och Axl måste slåss mot den onda stenmonsterarmén, Jestro och Monstrox. Med de fantastiska och detaljrika byggsatser från LEGO kan du nu iscensätta och återskapa de roliga äventyren eller vara kreativ och skapa dina egna berättelser med Nexo Knights-gänget.

LEGO Nexo Knights

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Kombinera dina Nexo-Krafter!

Nexo Knights är en populär produktserie från LEGO, där fokus ligger på att kombinera medeltidens äventyr med häftig teknologi. Med en rad häftiga figurer, fordon och byggsatser som finns ute på marknaden kan du nu både bygga och skapa dina egna Nexo-Knights äventyr.

Lego Ninjago är idag ett starkt varumärke, som sträcker sig långt utanför leksaksbranschen. Det som började som en animerad TV-serie har idag också gett upphov till en app, ett webbspel och självklart många roliga legobyggsatser.

Byggsatserna till LEGO Nexo Knights är många: Från häftiga stridrustningar, till coola fordon och maskiner som kombinerar medeltiden med framtidens teknologi! Byggmomentet, när fordonen och lekmiljöerna konstrueras, främjar skaparglädjen och motoriken hos dina barn, och när leken väl kommer igång är det svårt att slita sig från riddarnas värld.

Hos oss på Leksaker.se hittar du LEGO Nexo Knights byggsatser till låga priser och med snabb leverans!