• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Friends

Lego Friends låter dig kliva in i en magisk värld av lek och vänskap. Här har människorna och djuren roligt tillsammans, och här finns mycket att göra. Bygg en egen yacht och kryssa de kristallklara vattnen med båten, eller ordna fest i något av de stora husen! Mycket skoj väntar!

LEGO Friends

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Unika figurer och mycket skoj

I januari 2012 lanserade Lego serien Lego Friends, som då ersatte den tidigare produktserien Lego Belville. Lego Friends kretsar kring det härliga livet i fantastika Heartlake City, där vännerna Olivia, Stephanie, Emma, Mia och Andrea bor. I Heartlake city finns det hur mycket som helst att göra, men allra roligast har de fem kompisarna när de får umgås med varandra och ha kul tillsammans!

Byggsatserna och seten är många och varierande, och kommer i olika storlekar. Lego Friends-serien rymmer alltifrån det jättelika Grand Hotel till lite mindre miljöer som veterinärkliniken eller juicebaren, och man kan själv bygga sitt eget Hearlake City, helt utifrån sin egen fantasi. Förutom byggnader och miljöer kan man också köpa fordon som tjejerna kan ta sig omkring i, bland annat ett flygplan, en lyxyacht, en luftballong och en djurambulans.

Figurerna i Lego Friends är helt unika, och skiljer sig från vanliga legofigurer. De är aningen större än vanliga legogubbar, och saknar den karaktäristiskt gula färgen, men är å andra mycket mer detaljerade, och mer klassiskt docklika, än sina gula föregångare. Detta innebär att de har enklare att tilltala barn som vanligtvis inte leker så mycket med Lego. Hela serien går också i ett chict färgschema, men mycket lila, rosa, blått och grönt. Förutom byggsatserna och figurerna finns även speciella förvaringslådor till legobitarna, som också går i detta färgschema. Dessa gör det enkelt att hålla ordning på alla Friendsleksakerna, samtidigt som de fungerar som piffiga inredningsartiklar i barnkammaren!

Lego Friends övar motorik och fantasi, men lär också barnen vikten av vänskap och sammanhållning. Köp Lego Friends hos Leksaker.se redan idag, och följ med till Heartlake City!