• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Elves

LEGO Elves är en magisk universum fullt av äventyr. Barnen måste hjälpa alverna att hitta 4 magiska nycklar för att få tonåringen Emily Jones hemma. Med set inkluderat ett segelfartyg, magiska bagerier och trädtopp gömställe innebär en underbar fantasivärld där barnen också kan skapa sina egna spännande uppdrag med alverna .

LEGO Elves

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Välkommen till Elvendale!

Upptäck älvornas värld tillsammans med LEGO! Med de fantastiska seten från LEGO Elves kan barn nu återskapa berättelserna från LEGOs Elves serien och filmerna eller skicka karaktärerna på nya äventyr.

LEGO Elves bjuder på en fantasifull och förtrollande värld, fylld av drakar, magi, troll och självklart älvor. Det som började som en kortfilm som handlar om vänskap, ansvar och mod, har nu utvecklats till en stor lekserie från LEGO som är känd världen över.

Med LEGOs färgglada och detaljrika byggset får barn möjligheten att skapa sina egna kreativa berättelser och äventyr i Elvendale eller återskapa favoritscener från filmerna med hjälp av enkla steg-för-steg instruktioner. Bara kreativiteten kan sätta gränsen!