• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Creator

LEGO Creator serien är en 3 - i - 1 byggsystem som låter ditt barn experimentera genom att återskapa den värld de lever i med realistiska hus, bilar, flygplan och djur.

LEGO Creator

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
  • LEGO Creator 31070, Turbo Track Racerbil

    Hoppa in i förarhytten i denna kraftfulla Turbo Track Racerbil, med ljusblå färgskala och bred vit fartrand, vit bakspoiler, svarta och vita fälgar med lågprofildäck, automatiska öppningsbara dörrar och en detaljerad cockpit med störtbåge, racingratt, hastighetsmätare, rörlig växelspak, nödbroms och eldgula och grå justerbara racingsäten. Har även öppningsbar baklucka och huv, detaljerad motor med kromfärgat galler och rörliga delar, tonad vindruta och detaljerade fram- och baklyktor, avgasrör och sidospeglar. Denna LEGO Creator 3-i-1-modell kan byggas om till en gaffeltruck eller en cool blå racerbil. Learn More
    Pris: 589 kr

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Första steget till att låta kreativiteten flöda!

LEGO har varit känd länge för att främja barns kreativitet och förmåga att tänka utanför ramarna med sina fantastiska byggset. Och precis detta är en stor del i LEGO Creator serien. Oavsett om det rör sig om enkla föremål som till exempel ett flygplan, eller om mer avancerade skapelser som en robot, med LEGO Creator 3-i-1-seten är möjligheterna många.

Välj mellan 3 olika byggen som följer med i ett och samma set för ännu fler bygg- och lekmöjligheter! Med hjälp av enkla instruktioner kan även du bli byggproffs! Eller så skapar du dina egna berättelser och äventyr med de detaljrika och färgglada byggklossarna från LEGO. LEGO Creator är det perfekta sättet att kombinera kreativitet och fantasi med lek och byggmöjligheter!