• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO City

Köp Lego City hos oss på Leksaker.se och bygg din alldeles egna stad! Kombinera fritt mellan olika byggsatser och kit, och ge dig iväg på äventyr du aldrig kommer att glömma!

LEGO City

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Dina drömmars stad

Lego City fokuserar på livet i storstaden, och då främst de olika yrkesgrupper som finns på plats och ser till så att vardagen i metropolen fungerar. Poliser, brandmän, sjukhuspersonal, byggnadsarbetare och hamnpersonal – alla finns representerade i Lego City-serien. Antalet möjliga scenarion och äventyr är oändliga, och leken med dessa figurer övar tränar både fantasi och finmotorik.

Leksakerna med stadstemat skapar också en förståelse för hur saker och ting går till i en stad, och barnen lär sig hur exempelvis brandmännens, ambulanspersonalens och de tågstationsanställdas arbete ser ut. Inte nog med detta – det blir även fart och spänning när poliserna jagar tjuvarna, eller när Cityprodukterna med dykartema beger sig ned i hamnvattnen på olika uppdrag!

Till Lego City räknas även astronautfigurerna och deras tillhörande fordon och avfyrningsramper. Med andra ord finns det möjlighet för interplanetära äventyr såväl som vardagsnära lekar, mitt i stan! Det går också att flytta fokus till strax utanför staden, och låta de gula stadsborna besöka träskmarkerna strax utanför staden, där det finns krokodiler, poliser på svävare och banditligor. Man kan också ägna sig åt till exempel fredligare campingutflykter med husbilen, om man känner för det.

Lego City har i många år varit en av de tveklöst populäraste Legoserierna. Antalet modeller och byggsatser är väldigt stort och sortimentet mycket varierat, och det tillkommer hela tiden nya Lego City-produkter. Vi här på Leksaker.se följer utvecklingen noggrant och utökar vårt produktsortiment i takt med att Lego lanserar nya City-produkter.

Köp Lego City hos oss på Leksaker.se och bygg din alldeles egna stad! Kombinera fritt mellan olika byggsatser och kit, och ge dig iväg på äventyr du aldrig kommer att glömma!