• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Batman Movie

Det är mycket förändring på gång i Gotham City och många skurkar, däribland Jokern och Harley Quinn, dyker upp för att göra Batmans liv svårare. Men det är inte allt! För Bruce Wayne ska nu också ta hand om och uppfostra en pojke som han har adopterad! Kan han lära sig att samarbeta eller kommer Jokern att lyckas med att ta över staden? Nu kan du iscensätta filmens roliga händelser med LEGOs egna fantastiska set!

LEGO Batman Movie

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Var alltid du själv! Om du inte kan vara Batman!

The LEGO Batman Movie har haft premiär i Sverige den 10 februari och är en av LEGOs framgångsrika filmer med Batman som huvudkaraktär. Perfekt passande till filmen har LEGO släppt en rad häftiga byggsatser och figurer för att barn ska kunna iscensätta händelserna i filmen eller skicka Batman och sina kompisar på nya äventyr mot Gothams skurkar.

LEGO Batman är idag ett starkt varumärke, där Batman som karaktär visades upp för första gången i LEGO filmen. Han blev så populär att LEGO bestämde sig för att göra en hel film enbart om honom. Filmen är fylld med action och mycket skoj för hela familjen och passar därmed inte bara LEGO eller Batman fans, utan också filmintresserade i olika åldrar.

En stor del av LEGO Batman består, såklart, av Batmans häftiga prylar och fordon av olika slag. Batmobilen och Batcaven är bara några av flera olika set som nu finns att köpa. Och vad vore en Batman film utan Batmans otroliga vänner och Gothams läskiga skurkar? Även här finns det ett stort utbud av byggsatser och figurer för att göra Batman-upplevelsen så komplett som bara går!