• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

LEGO Creator 31067, Semester vid Poolen Modulset

Märke: LEGO 31067

Recensera denna produkt och få bonus!

Upptäck massor av sommaraktiviteter med setet Semester vid poolen, med ett hus med färgskala i rött och ljusbrunt, takterrass med blommor och grill och trädgård med träd, växter, pool och ett bordtennisbord med racketar. Inredningen inkluderar en gitarrförstärkare, platt-tv och en soffa. Mixa och matcha de byggbara modulerna för att skapa en pool eller trädgård på takterrassen, och byt enkelt plats på fönstret, dörren och andra modulsektioner för att skräddarsy huset med LEGO Creator modulsystemet, som är nytt för juni 2017. Kombinera det här setet med modulseten 31068 och 31069 för att skapa ett drömhus med oändliga bygg- och lekmöjligheter! Denna LEGO Creator 3‑i‑1-modell kan även byggas om till en semester i skateparken eller en semester i musikstudion. Innehåller två minifigurer. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 279 kr
279 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

Upptäck massor av sommaraktiviteter med setet Semester vid poolen, med ett hus med färgskala i rött och ljusbrunt, takterrass med blommor och grill och trädgård med träd, växter, pool och ett bordtennisbord med racketar. Inredningen inkluderar en gitarrförstärkare, platt-tv och en soffa. Mixa och matcha de byggbara modulerna för att skapa en pool eller trädgård på takterrassen, och byt enkelt plats på fönstret, dörren och andra modulsektioner för att skräddarsy huset med LEGO Creator modulsystemet, som är nytt för juni 2017. Kombinera det här setet med modulseten 31068 och 31069 för att skapa ett drömhus med oändliga bygg- och lekmöjligheter! Denna LEGO Creator 3‑i‑1-modell kan även byggas om till en semester i skateparken eller en semester i musikstudion. Innehåller två minifigurer.

Information

Additional Information

Varumärke LEGO
Antal Delar 356 st
Ålder 7-12 år
Säkerhet Produkten är ej lämplig för barn under tre år.
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 5702015867917

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: LEGO Creator 31067, Semester vid Poolen Modulset

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg