• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

L.O.L. Surprise Confetti Pop

Märke: Leksaker 51551522

Recensera denna produkt och få bonus!

L.O.L. SURPRISE! Confetti Pop docka, serie 3 Släpp loss en värld fylld av lek och förundran med Confetti Pop-dockorna från L.O.L. SURPRISE! Dra bort, öppna och hitta sammanlagt 9 spännande överraskningar i form av coola L.O.L.-minidockor, snygga docktillbehör ochklistermärken. När din dockas identitet väl är avslöjad kan du ge dockan lite vatten med vattenflaskan för att avslöja en rolig vattenöverraskning! Vilken underbar Confetti Pop-docka kommer du att få? Med ett nytt sätt för att avslöja gör Confetti Pop-bollen frånL.O.L. SURPRISE! det roliga med att öppna överraskningar till ett äventyr som aldrig tar slut. Bollen kan återanvändas så att du kan avslöja överraskningarna hur många gånger du vill. En boll innehåller 1 L.O.L-Surprise-docka med en vattenöverraskning, 1 klistermärke med ett hemligt meddelande, samlarklistermärken, flaskhängsmycke, skor, klädsel, mystiska överraskningar och en ring och tatuering (till barnet). Bollen är ca 10 cm. Läs mer...

Availability: Out of stock

Pris: 149 kr
149 Poäng Läs mer
Leveranstid 1-2 arbetsdagar 30 dagars öppet köp Fri frakt över 1 000 kr Leveranstid 4-7 dagar Önska

Produktbeskrivning

Details

L.O.L. SURPRISE! Confetti Pop docka, serie 3 Släpp loss en värld fylld av lek och förundran med Confetti Pop-dockorna från L.O.L. SURPRISE! Dra bort, öppna och hitta sammanlagt 9 spännande överraskningar i form av coola L.O.L.-minidockor, snygga docktillbehör ochklistermärken. När din dockas identitet väl är avslöjad kan du ge dockan lite vatten med vattenflaskan för att avslöja en rolig vattenöverraskning! Vilken underbar Confetti Pop-docka kommer du att få? Med ett nytt sätt för att avslöja gör Confetti Pop-bollen frånL.O.L. SURPRISE! det roliga med att öppna överraskningar till ett äventyr som aldrig tar slut. Bollen kan återanvändas så att du kan avslöja överraskningarna hur många gånger du vill. En boll innehåller 1 L.O.L-Surprise-docka med en vattenöverraskning, 1 klistermärke med ett hemligt meddelande, samlarklistermärken, flaskhängsmycke, skor, klädsel, mystiska överraskningar och en ring och tatuering (till barnet). Bollen är ca 10 cm.

Information

Additional Information

Varumärke Leksaker
Ålder 6+ år
CE-Märkning Denna produkt är CE-Märkt.
EAN Kod 0035051550730

Säkerhet

Säkerhet

Vår Säkerhet

Vi köper endast in leksaker från seriösa leverantörer som följer branschens riktlinjer i säkerhetsarbetet. Vi jobbar aldrig med leverantörer vi inte litar på.

 

Alla våra leksaker är testade och godlända enligt CE-märkning. CE-märkning är en förkortning för Conformité Européenne (i överensstämmelse med EG-direktiven). Produkterna följer kraven för säkerhet, hälsa och miljö samt att kontroller på produkterna är gjorda och godkända. Vissa av våra produkter saknar CE-märkning, det innebär endast att de ej går under leksaksdirektivet. Produkter såsom skrivmaterial, kläder och accecoarer är exempel på det.

Vi följer Leksaksdirektivet vilket innebär att vi följer de lagar och regler som finns inom leksaksbranschen.

 

De viktigaste punkterna gällande säkerhet och märkning av leksaker är:

- Alla leksaker skall vara CE-märkta och kunna uppvisa testprotokoll vid begäran.

- Alla leksaker skall ha märkning och förklarande text gällande olämplighet för barn under 3 år.

- Alla leksaker skall ha förklarande text på svenska då de ej är lämpliga för barn under 3 år.

Recensioner

Skriv din recension - få bonuspoäng

Du recenserar: L.O.L. Surprise Confetti Pop

Hur vill du betygsätta denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg