Leverans

Vi har en enhetsfrakt på 59 kr. Storleken eller mängden av din beställning spelar ingen roll. Vi har inga dolda avgifter så inga extra avgifter tillkommer än de som står angivet i kassan. Handlar du för mer än 1000 kr bjuder vi på fraktavgiften.

Våra leveranstider är normalt 1-3 arbetsdagar, räknat från dagen efter du lade din beställning. Om du beställer innan 12:00 skickas vi i regel din order samma dag.

Du kan inte själv ändra eller avbeställa din order på Din sida. Vi ändrar och avbeställer din order i den mån det är möjligt. När en order väl är utskriven för packning har vi inte möjlighet att ändra eller avbeställa den.

Ja det kan du. Så fort vi har skickat din order från vårt lager så kommer du att få ett spårningsnummer till din epostadress. I mailet får du även en spårningslänk så du lätt kan följa din order. Observera att alla paket inte skickas med spårningsnummer utan vissa skickas utan spårningsnummer. Har du några frågor så kan du kontakta vår kundsupport under ”Kundtjänst” här på sidan.

Hämtar du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 250 kr för för att täcka frakt, returfrakt samt administration. Detta sker i form av en faktura till beställningsadressen.

Har du fått paketet skickat till dig så kan du med legitimation hämta ut ditt paket på ditt utlämningsställe. Du kan även be någon annan hämta ut ditt paket. Då måste denna person ha med sig både sin legitimation och din legitimation.

Vi skickar våra paket med Schenker och du får det levererat till närmaste utlämningsställe där du får legitimera dig för utlämning.