• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

K'S Kids

Leksaker när de är som bäst! K'S Kids har tillverkat omtyckta och fina aktivitetsleksaker för små barn i över 15 år. Tanken med leksakerna är att de är både pedagogiska, tillverkade av bra material och roliga att leka med. K'S Kids har vunnit mängder av utmärkelser just eftersom deras leksaker är både utvecklande och roliga.

K'S Kids

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan

1 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

1 Produkter

Till toppen av sidan
 

Söta favoriter från K'S Kids

K'S Kids utvecklar spännande leksaker för de lite mindre barnen. Eftersom barn har mycket att lära, brukar de ofta kunna utveckla nya förmågor varje dag. Med leksaker från K'S Kids kan barnen på ett roligt och effektivt sätt utveckla både finmotoriken, grovmotoriken, logiken, den kognitiva utvecklingen och sina känslor. Beroende på vilken leksak du väljer från K'S Kids kan barnen lära sig olika saker. Vissa leksaker är menade att leka med tillsammans med andra barn. Dessa utvecklar då barnens kommunikation. Säkerheten behöver man inte oroa sig för. K'S Kids producerar produkter som håller hög kvalitet och som fyller de säkerhetskrav som ställs. Under de drygt 15 år som företaget funnits har de redan hunnit vinna över 100 utmärkelser och priser som är internationellt kända.

I vårt sortiment hittar du flera fina leksaker från K'S Kids. Vad som gör just K'S Kids produkter unika är deras mångsidighet. Ett till synes vanligt gosedjur har flera funktioner, exempelvis bitring, spegel, prasslande material och ljudfunktioner. En del av aktivitetsleksakerna är försedda med knappar i olika färger och material, snören och dragkedjor. Allt för att barnen ska utveckla sin motorik, sina känslor och lära sig mer om sina sinnen. När det kommer till leksaker för små barn är det alltid ett stort plus om leksaken är lärorik samtidigt som den är rolig att leka med. Eftersom de mindre barnen är pigga på att utforska och uppleva nya saker är just aktivitetsleksaker ett utmärkt val. Leksakerna från K'S Kids fungerar väldigt bra för de minsta barnen men även upp till att barnet är tre, fyra år.