• Fri frakt över 1000 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Frågor? [email protected]

Leksaker.seLeksaker.se

John Deere

Gör dina lekar roligare med John Deere’s verklighetstrogna leksaker! Vare sig det handlar om traktorer, tunga fordon och maskiner eller bondgårdsfigurer och –lekset, så har John Deere det perfekta utbudet för barn i olika åldrar.

John Deere

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan

6 Produkter

Set Descending Direction
Produkter / sida

Grid  Lista 

6 Produkter

Till toppen av sidan
 

Inget jobb är för tungt med John Deere

John Deere är känd för sina traktorer och maskiner som används inom lant- och skogsbruk. Företaget har nu i 135 år stått för bra kvalité och hållbara maskiner. Samma anda har nu förts över på leksaksserien från John Deere, där barn får uppleva själva hur det kan vara att syssla med lantbruk eller sköta om en egen bondgård!

Tack vare den verklighetstrogna designen ser leksakerna inte bara ut som sin verkliga motsvarighet utan låter eller känns också som denna. Barn får en chans att upptäcka och skapa egna äventyr inom jordbruket och lära sig mycket om de olika maskinernas utseende och användningsområden. Även de minsta får mycket glädje och skoj av att lära sig mer om bondgården med John Deeres fantastiska lekserie ”My First Farm”.

Här på Leksaker.se hittar du ett stort utbud av John Deere’s fantastiska och högkvalitativa leksaker, vare sig du vill leka ute, i sandlådan eller hemma!