• Fri Frakt (600) kr
  • Leverans 1-2 dagar
  • Öppet Köp
  • Bonus på allt
  • Behöver du hjälp? Ring oss på 020-12 12 45
#

Leksaker.seLeksaker.se

John Deere

Gör dina lekar roligare med John Deere’s verklighetstrogna leksaker! Vare sig det handlar om traktorer, tunga fordon och maskiner eller bondgårdsfigurer och –lekset, så har John Deere det perfekta utbudet för barn i olika åldrar.

John Deere

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
 

Inget jobb är för tungt med John Deere

John Deere är känd för sina traktorer och maskiner som används inom lant- och skogsbruk. Företaget har nu i 135 år stått för bra kvalité och hållbara maskiner. Samma anda har nu förts över på leksaksserien från John Deere, där barn får uppleva själva hur det kan vara att syssla med lantbruk eller sköta om en egen bondgård!

Tack vare den verklighetstrogna designen ser leksakerna inte bara ut som sin verkliga motsvarighet utan låter eller känns också som denna. Barn får en chans att upptäcka och skapa egna äventyr inom jordbruket och lära sig mycket om de olika maskinernas utseende och användningsområden. Även de minsta får mycket glädje och skoj av att lära sig mer om bondgården med John Deeres fantastiska lekserie ”My First Farm”.

Här på Leksaker.se hittar du ett stort utbud av John Deere’s fantastiska och högkvalitativa leksaker, vare sig du vill leka ute, i sandlådan eller hemma!